Hevosen parantava voima

Hevosen parantava voima on jotakin sellaista, jota meidän ihmisten on vielä hieman vaikea ymmärtää ilman, että rationaalinen mielemme leimaa asian herkästi humpuukiksi. Haluan kuitenkin puhua siitä – juuri siksi. Tätä asiaa ei voi selittää mielen kautta, ja vaikka mielemme onkin olennainen osa meitä, sen kapasiteetti ymmärtää asioita on kuitenkin rajallinen.

Hevosen parantava voima on jotakin sellaista, joka täytyy kokea omakohtaisesti, sydämen kautta. Ja kun sen on kokenut, jotakin muuttuu pysyvästi. Me muutumme. Tapamme katsoa hevosta ja itseämme muuttuu.

Kun hevonen kokee olevansa turvassa, se uskaltaa avautua. Samalla hevosen kyky avata meitä ihmisiä aktivoituu – toisin sanoen parantava yhteys avautuu meidän ja hevosen välillä. Omat hevoseni ovat antaneet tästä lukuisia kauniita esimerkkejä, ja erityisen mieleenpainuva oli kohtaaminen hevoseni Fridan sekä yhden asiakkaani kanssa, jonka pitkään kestänyt lonkkakipu helpotti, kun hevonen avasi hänelle väylän tuntea ne vaikeat tunteet, joita kehoon oli kertynyt ja jotka olivat fyysisen kivun takana.

Hevosella on mahdollisuus toteuttaa tätä arvokasta tehtäväänsä kokonaisvaltaisesti silloin, kun se kokee tulevansa aidosti ymmärretyksi ja nähdyksi. Ihan kuten me ihmisetkin uskallamme avata itseämme enemmän silloin, kun meidät Nähdään ja meitä todella kuunnellaan.

PS Jaan myös mielelläni omakohtaisia kokemuksiani hevosten parantavasta voimasta inspiroivien luentojen muodossa – ota ihmeessä yhteyttä, jos kiinnostaa.

Seuraava luento on täällä kotonani Voimaantumisen tilalla Espoossa 4.3. klo 16-19. Hinta 38 € (sis alv 24 %).

Event löytyy Facebook-sivuiltani: @listentothehorse

Kyselyt & ilmoittautumiset meilitse: nona@horselistener.eu

#healinghorsepower
#connectinghearts