Sydäntietoisuuden aika

Kun astuimme vuoteen 2020 astuimme samalla vahvemmin Sydäntietoisuuden aikakauteen. Mitä se sitten tarkoittaa?

Ennen kaikkea se tarkoittaa siirtymistä päästä sydämeen sekä voimaantumista omaksi todelliseksi itseksemme.

Se tarkoittaa myös miellyttämisestä luopumista ja kaiken toimimattoman purkamista pois omasta elämästä. Sitä, että rohkenee olla tarvittaessa kaikkea muuta kuin kiva.

Se tarkoittaa uskollisuutta itselle hyvin kokonaisvaltaisella tavalla.

Hevosilla on valtavan suuri kyky tukea meitä ihmisiä yhdistymään nimenomaan vahvemmin sydämemme viisauteen. Hevoset elävät vahvasti tässä hetkessä ja vain olemalla läsnä itsessämme voimme alkaa kuulla sydämemme viestejä. Sitä mitä todella tarvitsemme ja mihin olemme menossa.

Eikä tämä toki ole vain yksisuuntainen tie, vaan kun rohkenemme avautua enemmän, näyttää itsemme ja herkkyytemme hevoselle, hevonen palkitsee rohkeutemme moninkertaisesti.

Voimme kokea syvää sydänyhteyttä, jota emme kenties ole vielä koskaan aiemmin kokeneet hevosen kanssa, tai suhteessa itseemme tai muihin ihmisiin. Voimme löytää itsestämme jotakin sellaista, mitä emme ole uskaltaneet kuvitella meissä olevan.

Hevonen suuressa intuitiivisessa herkkyydessään auttaa meitä päästämään irti liiasta järkeilystä ja analysoinnista, astumaan ei-tietämisen tilaan, jossa usein asuu suurin viisaus. Hevonen on sydäntietoisuuden sanansaattaja, portinvartija näkyvän ja näkymättömän maailman välillä.

Nykytutkimuksetkin jo todentavat, että sydän välittää enemmän informaatiota aivoihin kuin aivot sydämeen. Olemme pitkään eläneet mielivaltaisessa maailmassa ja nyt on muutoksen aika.

Mielemme on tärkeä osa ihmisyyttämme, mutta sen kapasiteetti on rajallinen. Kuinka selittää jotakin, joka on käsityskykymme tuolla puolen? Mitä on mahdoton? Usein rajallisesta kokemuspiiristämme puuttuu tarvittava tietopohja, jotta pystyisimme ymmärtämään kunnolla jotakin oman todellisuuskäsityksemme ulkopuolella olevaa.

Meidän on kyettävä avaamaan tietoisuutemme uusille mahdollisuuksille. Meidän on oltava ennakkoluuloton ja avarakatseinen. Vain näin mitään uutta voi koskaan syntyä.

Uuden luominen ja luovuus tarvitsevat polttoaineekseen out of the box -ajattelua. Se mitä on ennen kutsuttu hulluudeksi onkin ehkä tulevaisuuden suurinta viisautta.

Ja tällä tutkimusmatkalla tuntemattomaan hevonen voi auttaa meitä huikean kauniilla tavalla. Hevonen vie meidät syvälle ihmisyyteemme ytimeen, joka on samalla portti todelliseen henkisyyteen.

Hevonen johdattaa meidät matkalle mielemme tuolle puolen ja auttaa meitä riisumaan yltämme turhat roolit, löytämään tien kotiin, aitoon itseemme. Siihen itseen, joka alun alkaen olimmekin ennen kuin sopeutimme itsemme yhteiskunnan normeihin ja “näin kuuluu olla hyvä ihminen” -lokeroihin.

Kyse ei ole niinkään ihmisenä kehittymisestä, vaan muistamisesta. Meidän ei itse asiassa tarvitse kasvaa ihmisinä, sillä olemme jo täydellisiä juuri sellaisina kuin olemme.

New age -piireissä kuulee paljon puhuttavan valaistumisesta. Siinä pyrkimyksenä on päästä eroon ihmisyydestä ja ihmisyyden “rasitteista” kuten “matalavärähteisistä” tunteista ja kehon tuntemuksista. Toki on tärkeää, ettemme identifioidu kehomme kipuihin liiaksi tai eläydy tunteisiimme niin, että ne saavat meistä ylivallan.

Mutta itse koen, että nimenomaan ihmisyys on henkisyyden suurin master class juuri siksi, että se on niin hemmetin vaikeaa. Ja siksi, että olen aiheen kokemusasiantuntija, olen nääs itse vastustanut ihmisyyttä kynsin ja hampain. Olisi tavallaan helpompaa unohtaa ihmisyyden mukanaan tuomat vastuut, hankalat tunteet sun muut ja heittäytyä epämaadoittuneeseen bliss-menoon (no ei oikeasti, mutta välillä ajatus pikkasen saattaa houkuttaa;).

Kuitenkin, olemme tässä ihmiskokemuksessa syystä. Ja meille on annettu vapaa tahto syystä. Muutenhan pyörisimme tuolla eetterissä ihan muussa kuin ihmisen olomuodossa. On meidän vastuullamme luoda elämästämme itsemme näköistä.

Tavallaan valaistuminen on varsin simppeliä. Meidän tulee muistaa todellinen olemuksemme. Hyväksyä itsemme, ihmisyytemme kaikkine tunteineen ja alkaa arvostaa ainutlaatuisuuttamme.

Ei enää jäädä odottelemaan ohjausta, anneta omaa voimaamme pois – jumituta vaikkapa huonoihin, epäterveisiin suhteisiin siksi, kun “ohjaus käskee niin”, vaan on aika ottaa rohkeasti askeleita oman sydämen tiellä ja avautua ottamaan tukea vastaan niihin askeleisiin.

Ja tässä hevonen toimii upeana matkaoppaana ja tukena, jos vain niin sallimme. Juuri siksi hevonen on niin huikea opas ihmisyyteemme, sillä se on vahvasti yhteydessä niin Kosmokseen kuin Äiti Maahan.

Ja muista: sinä olet täällä syystä. Vain sinun energiasi kautta voi syntyä maailmaan sitä, mitä olet tänne tullut tuomaan ja luomaan. Ja maailma tarvitsee sitä – nyt kipeämmin kuin koskaan ennen.

Mitä sinä löydät, jos sallit hevosen opastaa sinua?

PS Nyt ollaan jännän äärellä, sillä kirjani tulee VIHDOIN ennakkomyyntiin, joka myös käsittelee tätä aihetta, stay tuned… Tämä esikoinen on kyllä kovasti odotettu ❤❤❤