Alchemy Branding

tuo asiantuntijuutesi taika täydesti näkyväksi
vapauta valovoimainen tietotaitosi

Ole oma itsesi

Brändi ei ole jotakin ulkokohtaista ja päälleliimattua, vaan jotakin, joka ilmentää todellisia arvojasi, osaamistasi ja energiaasi – aitouttasi.
Minulle tärkeintä brändialkemistina on auttaa sinua astumaan omaan valovoimaasi täydesti
Oman aitouden ja asiantuntijuuden kanssa näkyväksi tuleminen voi nostaa esiin monenlaisia tunteita. Missioni on tukea sinua läpi epävarmuuksien ja pelkojen, jotta rohkenet päästää valosi loistamaan yhtään sitä himmentämättä!
Energialähtöinen Alchemy Branding muuntaa ainutlaatuisen osaamisesi näkyväksi arvojasi, persoonaasi ja energiaasi ilmentäen
1280 x 1920 px(2)

Mistä on kyse?

Alchemy Branding on luotu uuden ajan naisyrittäjille – valovoimaisille edelläkävijöille, moniosaajille ja visionääreille. Sinulle, joka arvostat vapautta ja joka haluat luoda elämästä itsesi näköistä ilman suorittamista ja loppuunpalamista. Sinulle, joka seuraat rohkeasti sydäntäsi ja arvojasi inspiroiden näin myös muita. Palvelu kokoaa yhteen vahvan, yli 15 vuoden asiantuntijuuteni konsepti- ja tekstisuunnittelusta sekä yli 10 vuoden laajan tietotaitoni itsetuntemus- ja energiatyöskentelystä.
Brändisi sydän koostuu siitä ainutlaatuisesta taiasta, jota olet tuomassa tähän maailmaan

Mitä Alchemy Branding sisältää?

Kokonaisuus voi muodostua toiveidesi mukaan erilaisista elementeistä, kuten nettisivuista, some-ilmeestä, julisteista tms markkinointimateriaalista. Autan sinua tarvittaessa kirkastamaan palvelujesi ytimen ja konseptoimaan osaamisesi selkeäksi kokonaisuudeksi. Alchemy Branding voi myös koostua pelkästään mentoroinnista, jos kaipaat puhtaasti sparrausta sydämesi vision selkiytykseen ja rohkaisua seuraaviin askeliin.
Kuinka upea asiantuntijuutesi haluaa tulla näkyväksi?

Word Alchemy - sanojen taikaa

Kaipaatko tukea palvelujesi sanoittamiseen ja tarinasi kiteyttämiseen? Tai ajatteletko, että oma tarinasi ei ole kiinnostava? Word Alchemy -tekstivalmennus auttaa sinua luomaan puhuttelevaa tekstisisältöä, joka on linjassa persoonasi ja energiasi kanssa. Sanoilla ja tarinoilla, jotka kumpuavat aitouden paikasta on suuri vaikutus. Sisälläsi on monta tarinaa, jotka voivat inspiroida, koskettaa ja voimauttaa muita. On aika loihtia ne esiin ja tuoda niiden taika näkyväksi. Maailma tarvitsee sinun sydämesi viisautta.
Sanat ovat siltoja sydänten välillä

Kuinka voin auttaa sinua muuntamaan sydämesi uniikin viisauden näkyväksi?

Haluatko jutella puhelimitse / videoitse, jotta saat kiinni tavastani työskennellä? Varaa aika maksuttomaan 30 min pituiseen Alchemy Branding -kartoituskeskusteluun, niin käydään tarkemmin läpi tarpeitasi, toiveitasi ja budjettiasi. Keskustelu ei sido sinua mihinkään.
alchemy branding

Case-esimerkkejä

Portfolio
brändi-ilme, logo & nettisivut

Työnohjaaja, toimintaterapeutti & kouluttaja
Miia Meiseri

Miian kokemus Alchemy Branding -prosessista

Iso kiitos Nona tästä prosessista! Nettisivujen tekeminen ei ole vain tekninen suoritus, vaan pysähtymisen paikka. Kutsuit minua miettimään laajemmin mitä kohti ammatillisesti kuljen ja mitä sivuilla tavoittelen. Autoit sanoittamaan asioita ja loit ihanan visuaalisen maailman keskusteluidemme perusteella. Työssäsi yhdistyy tekninen osaaminen, markkinoinnin ammattilaisuus sekä lämmin, läsnäoleva mentorointi. Kaikki sujui sovitusti ja sain itseni näköiset, selkeät nettisivut sekä ohjeita niiden ylläpitämiseen.
Miia Meiseri
Toimintaterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja
brändi-ilme & konseptisuunnittelu

Ketunkullan Hyvinvointi

brändi-ilme, logo & nettisivut

Taidemaalari
Paula Holopainen

Tutustutaanko paremmin?

Jos sinulla heräsi kysyttävää, niin varaa aika maksuttomaan Alchemy Branding -kartoituskeskusteluun. Jutellaan tarkemmin puhelimitse / videoitse kuinka voisin kenties auttaa sinua tuomaan asiantuntijuutesi taian näkyväksi.

Tilaa Sydämen sanomat -uutiskirje

Sydämen Sanomat sisältää vahvistavia vinkkejä oman sydämesi tien tueksi sekä tietoa ajankohtaisista seikkailuista.
“I can't wait to see how high you soar.”
- michelle obama
Scroll to Top