Brändäys

tuo asiantuntijuutesi taika täydesti näkyväksi
päästä yrityksesi valovoimainen tietotaito esiin

Alchemy Branding

Brändi ei ole jotakin ulkokohtaista ja päälleliimattua, vaan jotakin, joka ilmentää yrityksesi todellisia arvoja, osaamista ja energiaa. Aitoudesta syntyy paras ja erottuvin tavaramerkki, olipa kyse sitten yrityksen brändistä tai henkilöbrändistä.
Minulle tärkeintä suunnittelijana on kuunnella herkästi yrityksesi asiantuntijuuden ydintä sekä persoonaa ja luoda brändi-ilme tämän pohjalta.
Oman aitouden ja asiantuntijuuden kanssa näkyväksi tuleminen voi nostaa esiin monenlaisia tunteita. Missioni on tukea sinua läpi epävarmuuksien ja auttaa yritystäsi astumaan täydesti esiin.
Alchemy Branding muuntaa yrityksesi ainutlaatuisen asiantuntijuuden näkyväksi arvojasi ilmentäen.
1280 x 1920 px(2)

Mistä on kyse?

Alchemy Branding on luotu edelläkävijöille, visionääreille ja vaikuttajille. Sinulle, joka seuraat rohkeasti sydäntäsi ja arvojasi inspiroiden näin myös muita. Palvelu kokoaa yhteen vahvan, yli 15 vuoden tietotaitoni konseptisuunnittelusta ja copywritingista yhdistäen sen arvopohjaisen elämän psykologiaan.
Brändin sydän koostuu yrityksen uniikista asiantuntijuudesta, energiasta sekä arvoista.
Kokonaisuus voi muodostua toiveidesi mukaan erilaisista elementeistä, kuten nettisivuista, some-ilmeestä, julisteista tms markkinointimateriaalista. Autan halutessasi tekstin luomisessa ja kokonaisuuteen on mahdollista liittää mentorointia. Kokonaisuus voi myös koostua pelkästään mentoroinnista, jos kaipaat sparrausta asiantuntijuutesi selkiytykseen ja visiosi vahvistukseen.
Kuinka yrityksesi upea asiantuntijuus haluaa tulla näkyväksi?

Sanat, jotka jättävät jäljen

Tarjoan arvopohjaista copywriting-palvelua luomalla puhuttelevaa tekstisisältöä. Se, kuinka yrityksesi ilmaisee itseään vaikuttaa merkittävästi siihen, kuinka viesti otetaan vastaan. Sanoilla ja tarinoilla, jotka kumpuavat aitouden paikasta on suuri vaikutus.
Sanat ovat siltoja ihmisten välillä.
alchemy branding

Case-esimerkkejä

Portfolio
brändi-ilme, logo & nettisivut

Työnohjaaja, toimintaterapeutti & kouluttaja
Miia Meiseri

Miian kokemus Alchemy Branding -prosessista

Iso kiitos Nona tästä prosessista! Nettisivujen tekeminen ei ole vain tekninen suoritus, vaan pysähtymisen paikka. Kutsuit minua miettimään laajemmin mitä kohti ammatillisesti kuljen ja mitä sivuilla tavoittelen. Autoit sanoittamaan asioita ja loit ihanan visuaalisen maailman keskusteluidemme perusteella. Työssäsi yhdistyy tekninen osaaminen, markkinoinnin ja someviestinnän ammattilaisuus sekä lämmin, läsnäoleva mentorointi. Kaikki sujui sovitusti ja sain itseni näköiset, selkeät nettisivut sekä ohjeita niiden ylläpitämiseen.
Miia Meiseri
Toimintaterapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja
brändi-ilme & konseptointi

Ketunkullan Hyvinvointi

brändi-ilme, logo & nettisivut

Taidemaalari
Paula Holopainen

Kuinka voin auttaa sinua muuntamaan yrityksesi ainutlaatuisen viisauden näkyväksi?

Varaa aika maksuttomaan kartoituskeskusteluun, niin jutellaan tarkemmin tarpeistasi ja toiveistasi.

Tilaa Sydämen sanomat -uutiskirje

Sydämen Sanomat sisältää vahvistavia vinkkejä oman sydämesi tien tueksi sekä tietoa ajankohtaisista seikkailuista.
“I can't wait to see how high you soar.”
- michelle obama
Scroll to Top