AJANKOHTAISTA

Uutta ja inspiroivaa!

Palveluni ovat uudistumassa! Tulen jatkossa keskittymään luomaani Alchemy Branding -palveluun, jota olen kehitellyt koko alkuvuoden. Kyseessä on täysin uudenlainen brändäyskonsepti, jossa yhdistän vahvaa 15 vuoden mainosalan kokemustani luovasta suunnittelusta, konseptoinnista ja brändäyksestä yli 10 vuoden kokemukseeni energiatyöskentelystä. Työkalupakkiini kuuluu yrityksen brändi-ilmeen luominen alusta asti tai vain tiettyjen elementtien luomistyö, kuten verkkosivut, logo, slogan käyntikortit, julisteet, someilme, T-paidat tms. suunnittelua sekä valmennussessioita riippuen omista tarpeistasi. Suunnittelen myös kirjojen kansitaidetta.

On aika vapauttaa ainutlaatuisuutesi voima täydesti tähän maailmaan omia lahjojasi ja arvojasi kunnioittaen!

Ihana, inspiroiva brändäysprojekti (koko yritysilme nettisivuineen ja muine tuotteistuksineen) on työllistänyt niin, että omien nettisivujeni päivitys on vieläkin työn alla (käy kurkkaamassa: ketunkullanhyvinvointi.fi – vahva suositus heidän palveluilleen muutenkin), mutta hiljaa hyvä tulee – nyt on myös kalenterissa tilaa uusille, innostaville projekteille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä uniikista palvelusta, pyydä tarjous tai varaa aika maksuttomaan Alchemy Branding -katsaukseen: peuransola@gmail.com tai via contact form through.

Let's create magic for this world together!

TULOSSA: Ihana Luovuuden lumous -miniretriitti 18.6., jossa tutkimme ja vapautamme luovaa ilmaisuamme intuitiivisen maalaamisen avulla hevosten iloa ja leikkisyyttä avaavissa energioissa. Rajattu osallistujamäärä, varaa paikkasi pian! Lue lisää

Walk boldly the path of your heart

I hope you can find encouragement and support on my website to harness your own magical powers. Remember, your uniqueness is your ticket to the mysteries of life. The time of hiding and playing small is over. Never underestimate the impact of your uniquely beautiful energy to this world!

Together with the actor / interaction trainer Outi Mäenpää, we have developed a self-awareness that increases awareness, emotion and interaction skills. Own it All training We hold lectures, trainings and workshops on the way to Visibility - all over Finland. Check out our On the Go Visible pages

Bon voyage - may the power of your heart be with you