Hevonen oppaana ihmisyyteen -kirja

Karttakirja sydämesi tielle

Nona Peuransolan kirja Hevonen oppaana ihmisyyteen – matka sydämen viisauden äärelle juhlisti syntymäänsä virtuaalijulkkareiden merkeissä 28.8.20 osana Espoo Päivän ohjelmaa. Katso kirjailijahaastattelu täältä. Voit tilata kirjaa verkkokirjakaupoista, kuten Adlibriksestä, Booky.fi:stä, Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Prismasta, mutta nopeiten saat sen hankittua BoDin omasta puodista. Halutessasi voit hankkia kirjan myös e-kirjana sekä lainata sitä kirjastoista. Jos lähikirjastostasi ei löydy kirjaa, niin voit pyytää heitä tilaamaan sen valikoimiinsa.

Kirja on sinulle, joka etsit paikkaasi tässä maailmassa. Sinun ei tarvitse olla “hevosihminen” lukeaksesi tätä teosta, mutta jos kuljet polkuasi yhdessä hevosystäväsi kanssa kirja tarjoaa avaimia syvemmän yhteyden, ymmärryksen ja luottamuksen vahvistumiseen välillänne. Ennen kaikkea kirja on luotu oman Sydämesi Tien karttakirjaksi. Se sisältää viestejä hevosilta meille ihmisille, pieniä harjoituksia, meditaatioita, väritettäviä aforismikuvia, kysymyksiä itsetuntemuksen, tunnetaitojen ja intuition vahvistamiseksi sekä pohdintoja, jotka ovat syntyneet eläinten ja luonnon viisauden äärellä. Lisäksi kirjassa käsitellään edelleen myös hevosmaailmassakin valitettavan tabuluonteista aihetta, naisen väkivaltaa ja aggressiota sekä muita ihmisyyteen olennaisesti kuuluvia teemoja, kuten häpeää, herkkyyttä ja haavoittuvuutta. Saat myös vinkkejä siihen, kuinka välität vähemmän siitä mitä muut sinusta ajattelevat ja enemmän siitä, mikä sydäntäsi kutsuu!

Kirja on sinulle, joka olet kiinnostunut avaamaan sydämesi valtavirrasta poikkeaville näkemyksille, ja haluat keskittyä omannäköisen polkusi luomiseen. Se on sinulle, joka haluat syventää yhteyttä uniikkiin herkkyyteesi, sydämesi ääneen sekä avautua eläinten ja luonnon äärettömälle viisaudelle.

Kovakantinen, sidottu, 286 sivua, valkea kirjanmerkkinauha.

Kokemuksia kirjasta

”Sain juuri luettua sun uskomattoman ihanan kirjan, ja haluan vain sanoa, että kiitos. Paras kirja mitä olen ihan hetkeen lukenut! Herätti paljon ajatuksia ja selkeytti monia asioita mitä olen miettinyt. En malta odottaa että saan kohdata omat viisaat hevosystäväni, sillä luin tämän lomalla.”

”Tyttäreni otti kirjasi käteensä ja sanoi, tässä kirjassa on äiti taikaa. Tunnen sen jo nyt!! Mun rakas, tietoinen heppanaiseni”

”Olen eilen saanut kirjasi ja uskomattoman energia- ja lämpövirtauksen omistuskirjoituksestasi. Kiitos aivan valtavasti! Olen oikeastaan sanaton. Meillä on ollut raskasta ja viime viikkoina, kuukausina, jotain uutta on lähtenyt kovalla kivulla minussa syntymään. Vuosien tai oikeastaan vuosikymmenen tunnetyöskentelyn jälkeen koin jonkinlaisen putoamisen polvilleni häpeän ja syyllisyyden ja surun tunteiden moukaroimana, ja nyt rakentaessani uutta hyväksyntää ja rakkautta kirjasi tuli niin oikealla hetkellä. Kuukausi sitten olisi ollut liian aikaisin. En osaa oikein tätä selittää. Olen äärettömän kiitollinen. Pelon ja häpeän suhde nautintoon ja luottamukseen on ollut viime vuosieni energiamylläkkää ja jatkuu yhä. Olen aloittanut kirjasi lukemisen kynä kädessä, kynä heräämisiä ja ajatuksia varten. Otan kirjasi karttana ja herätyskellona, myös peilinä. Puhut antautumisesta. Se on yksi vaikeimpia tehtäviä elämässä. Kiitos sen sanoittamisesta myös. En voi kylliksi kiittää sua.”

”Kuvaat sivulla 22 hevosavusteista toimintaa ja työtä parhaimmillaan, sen ideaa, ajatusta ja sydäntä niin hyvin, että haluaisin sanoa kaikille jotka ihmettelevät työtäni: “lukekaa  Nonan kirjasta sivulta 22, sitä mä teen hevosten kanssa, semmoista se on!”

“Olen lukenut kirjasi ja se on aivan mahtava. Yksi parhaista pitkään aikaan. Sisältö ei ole kertakäyttöistä, tulen palaamaan usein joihinkin kappaleisiin tai tehtäviin. Pidin todella myös ajatustavoistasi ja miten tuot asioita esille hyvin selkeästi ilman vastakkainasettelua tai liikaa “mambojamboa” kuitenkin tuoden esiin erilaisuutta ja herkkyyttä vakavasti otettavina asioina. Osaat hienosti sanoittaa asioita ja aiheita, oma lamppu on syttynyt monta kertaa. Rakastan Athena ja Frida osioita <3 ihanaa että he ovat sinulla (teillä), Pure Love, kauniita kokemuksia. Lähetän heille mitä parhaimpia energioita ja ajatuksia. Ihanaa ja aitoa kunnioitusta luontoa, alkuperäiskansoja ja eläinkuntaa kohtaan. Erinomainen kirja myös oman sisäisen lapsen ja sydämen voiman vahvistamiseen. Kirja voisi hyvin olla osa “kansalaisopetusta”.”