Koulutukset

vertaistukea & rohkaisua sydämesi tielle
syvennä yhteyttä itseesi ja muihin

Vahvistusta Sydämesi suunnalle - myös luonnon ja hevosten viisauden tuella

Kaipaatko mahdollisuutta jakaa yhteistä matkaa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa sekä saada tukea uniikille, omannäköiselle elämänpolullesi?
Luonamme Espoonkartanon kauniissa kulttuurimaisemassa sijaitsevalla pientilallamme pidettävillä kursseilla saat kokea jotakin ainutlaatuista – uniikin pienryhmätyöskentelyn, hevosten ja luonnon hoitavan energian voiman.
Verkkovälitteiset valmennukset ja kurssit puolestaan tukevat sinua eteenpäin Sydämesi tiellä etäisyyksistä huolimatta
valjasta sisäisyytesi taikavoimat
Koulutus vahvistaa omaa intuitiivisuutesi laatua ja antaa valmiudet hyödyntää omia herkkyytesi lahjoja vahvemmin elämässäsi – myös omassa työssäsi. Tai kenties luot itsellesi aivan uudenlaisen, entistä paremmin sydämesi kutsumusta palvelevan työn – uniikin kokonaisuuden – jossa monipuolisen osaamisesi ja elämänkokemuksesi palaset tulevat yhteen.
Koulutuksessa yhdistyvät arvopohjaisen elämän psykologia, itsetuntemus- ja tunnetyöskentely sekä intuitiivinen syvätieto. Uuden ajan Näkijän tärkein taikavoima on ihmisyyden laaja-alainen ymmärtäminen yhdistettynä intuitioon, jotta näkijyys maadoittuu luontevaksi osaksi elämää ja arkea. Keskiössä on vahvasti myös oman luovan edelläkävijän energiasi valjastaminen!
Koulutus alkaa 31.8.24 ja kestää 11 kk. Early bird -hinta voimassa 12.5.24 saakka. Paikkoja tähän uniikkiin pienryhmäkoulutukseen on max 10.
luota sisäisen näkijäsi viisauteen
Tällä kurssilla tutustut paremmin siihen sisäiseen, viisaaseen Näkijääsi, joka usein arjen kiireissä jää jalkoihin. Saat kokemuksen siitä, kuinka voit avata syvempää yhteyttä intuitioosi hevosen ja ylipäätään eläinten, sekä luonnon avulla. Samalla yhteys sinun ja hevosen välillä syvenee. Avaat ymmärrystäsi myös siitä, mitä kaikkea näkijyys on ja kuinka oma näkijyytesi laatu toimii, jotta voit hyödyntää sitä entistä paremmin arjessasasi.
Maillä jokaisella on näkemisen lahja. Se vain toimii eri tavalla meistä jokaisella. Olemme myös oppineet painamaan alas ja häpeämään intuitiivista herkkyyttämme, jonka vuoksi kykymme ovat hiipuneet taka-alalle. Intuitio on kuin mikä tahansa lihas – jos sitä ei käytä, se surkastuu vähitellen. On aika ottaa intuitiosi huikea potentiaali vahvemmin osaksi elämääsi!
Teemme myös voimauttavan rumpumatkan hevosten ja luonnon energioissa.
Hinta: 179 € (sis. alv 24 %) sisältäen tee- ja kahvitarjoilun
Ajankohta: la 22.6. klo 12-17.30
Paikka: Espoossa lähellä Kauklahtea (Kauklahden juna-asemalta n. 2 km)
Ilmoittaudu viimeistään: 12.6. mennessä. Pienryhmäpaikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
ymmärrä hevostasi, ymmärrä itseäsi
Trauma ei ole vain jotakin, mitä hevoselle on elämänsä aikana tapahtunut. Se on myös jotakin, mitä on jäänyt tapahtumatta (mm. erilaiset vaillejäämisen kokemukset). Mitä traumatisoituneen hevosen kohtaamisessa ja kuuntelussa tulee huomioida? Miten trauma voi näkyä hevosessa? Entä kuinka hevosystäväsi peilaa sinulle omaa traumahistoriaasi? Kuinka voit olla traumaa läpikäyvän hevosystäväsi tukena?
Mm. näihin asioihin saat lisää avaimia ja tukea tällä syvällisellä matkalla. Kurssimateriaali on opiskeltavissa kurssialustalla 31.7. saakka.
Bonuksena saat 45 min yksilöllisen tukikeskustelun kanssani puhelimitse, jonka voit hyödyntää 31.7. mennessä (arvo 149 e).
vapauta ainutlaatuinen taikasi
Oletko intuitiivinen moniosaaja tai edelläkävijä? Hajoaako huomiosi liian moneen asiaan kerralla aiheuttaen turhautumista ja ahdistusta, kun mikään ei kunnolla etene? Jännittääkö sinua, onko osaamisellesi aidosti kysyntää? Pelottaako näkyväksi astuminen?
Kaipaatko kannustusta ja tukea polullasi? Samankaltaisia ihmisiä, joiden kanssa voit sparrailla ja saada peilausta, jotta Sydämesi kutsumus saa kunnolla siivet selkäänsä ja valovoimainen tietotaitosi pääsee vapautumaan täydesti tähän maailmaan? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, niin tämä miniretriitti on sinulle.
Ainutlaatuisena lisänä pääset kokemaan hevosten läsnäolon hoitavan voiman, sillä ihanat hevosmentorimme asustelevat pihapiirissämme. Teemme sinun ja kutsumuksesi energiaa linjaavan rumpumatkan luonnon ja hevosten voimauttavissa energioissa.
Miniretriitti on inspiroiva lähtölaukaus sille, että ainutlaatuinen osaamisesi pääsee näkyväksi – retriitin päätteeksi sinulla on selkeä road map, Kutsumuksesi etenemissuunnitelma, jota seurata.
Aika: 27. & 28.7. klo 12-18 kumpanakin päivänä. Huom! Ei yöpymistä.
Paikka: Espoo (lähellä Kauklahtea)
Hinta: 444 e
Varaa paikkasi viimeistään 17.7. mennessä. Kyseessä on ihana pienryhmä, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
tuo äänesi kuuluviin ja vaikuta

Mistä aiheista toivot kurssia, ryhmää tai podcast-jaksoa?

Tilaa Sydämen sanomat -uutiskirje

Sydämen Sanomat sisältää vahvistavia vinkkejä oman sydämesi tien tueksi sekä tietoa ajankohtaisista seikkailuista.
Scroll to Top