Ryhmät & kurssit

vertaistukea & rohkaisua sydämesi tielle
syvennä yhteyttä itseesi ja muihin

Ihmisyyden matkalla - myös hevosten viisauden tuella

Kaipaatko mahdollisuutta jakaa yhteistä matkaa muiden samanhenkisten ihmisten kanssa, haluatko edetä rauhassa itseksesi omaan tahtiisi verkkokurssin parissa vai kenties sekä että?
Luonamme Espoon kauniissa kulttuurimaisemassa sijaitsevalla pientilallamme pidettävillä kursseilla saat kokea jotakin ainutlaatuista – hevosten hoitavan läsnäolon voiman. Hevospelko ei ole este osallistumiselle ja kurssitarjonnasta löydät vaihtoehtoja olitpa sitten “hevosihminen” tai et. Kursseilla emme tee hevosten kanssa mitään, vaan sallimme hevosten opastaa meitä oman ihmisyytemme, tunteidemme ja sisäisyytemme äärelle.
ennakkomyynnissä nyt
Verkkokurssi alkaa 5.7. ja voit opiskella kurssia itsenäisesti omaan tahtiisi. Kurssi koostuu kolmesta erillisestä modulista. Kurssi vahvistaa omaa voimaasi sekä auttaa sinua luomaan rakentavaa ystävyyssuhdetta vihaasi. Elämästäsi tulee kevyempää kulkea ja ihmissuhteesi selkiytyvät.
Alat vahvemmin seistä itsesi puolella ja opit sanoittamaan tunteesi ja tarpeesi ajoissa, jotta viha ei suotta muodosta patoa sisimpääsi ja käänny sisäänpäin tai ryöppyä ympäristöösi haitallisesti. Jokainen moduli sisältää psykoedukaatiota, vahvistavia tehtäviä sekä mielikuvaharjoituksen / meditaatiomatkan.
Lisäksi saat tueksesi Terve aggressio elämänvoimaksi -prosessin. Prosessia hyödyntämällä tulet huomaamaan, kuinka arkesi helpottuu ja värit palaavat elämääsi kirkkaampina. Astut vahvemmin oman elämäsi pääosaan – näkyväksi aitona Sinuna.
1.7. Espoossa
Tällä kurssilla pääset perehtymään syvemmin hevoskuuntelun taitoon. Mistä hevoskuuntelussa oikein on kyse ja kuinka voit avata syvempää yhteyttä itseesi ja hevoseen hevoskuuntelun avulla? Kuinka voit syventää itsetuntemustasi sekä ymmärtää hevosystävääsi paremmin? Avaat ymmärrystäsi myös siitä, kuinka energiatyöskentely syventää yhteyttä hevosystävääsi entisestään.
Hinta: 149 € (sis. alv 24 %) sisältäen tee- ja kahvitarjoilun
Aika: la 1.7. klo 12-17.30
Paikka: Espoossa lähellä Kauklahtea (Kauklahden juna-asemalta n. 2 km)
Ilmoittaudu viimeistään: 26.6. mennessä. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
alkaa 8.9. espoossa
Ryhmä tarjoaa arvokasta ymmärrystä unistasi, ja opit katsomaan uniesi viestejä monelta kantilta. Löydät kenties uudenlaisia merkityksiä ja symboliikkaa vanhoista unistasi. Ryhmä antaa sinulle inspiroivia matkaeväitä tutkia omien uniesi viestejä myös intuitiotasi sekä luonto- ja eläinsuhdetta hyödyntäen.
Ryhmässä sallimme myös hevosten opastaa meitä alitajuntamme taajuudelle pienten meditaatiohetkien tuella, jonka jälkeen sukellamme syvemmälle unien kiehtovaan maailmaan ryhmän kanssa. Työskentelemme ryhmäläisten unien kanssa tutkien niiden monimuotoisia viestejä myös rummun hoitavan värähtelyn avulla.
Pienryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa. Ryhmän  tapaamisajat ovat perjantaisin: 8.9., 22.9., 6.10., 3.11. & 1.12. klo 18.30-20.30
Paikka: Espoossa lähellä Kauklahtea (Kauklahden juna-asemalta n. 2 km)
Hinta yhteensä: 444 € (sis. alv 24 %) sisältäen tee- ja kahvitarjoilun. Mahdollista maksaa myös kahdessa osassa.
Ilmoittaudu viimeistään: 25.8. mennessä. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
26.8. espoossa
Kun emme ole yhteydessä terveeseen aggressioomme se voi aiheuttaa moninaisia haasteita; masennusta, merkityksettömyydentunnetta, apatiaa sekä tunnetta siitä, että on jatkuvasti kiukkuinen ja tyytymätön. Aggressio voi tällöin purskahdella esiin myös raivokohtauksina.
Päivässä pääset tutkimaan yhteyttä terveeseen aggressioosi. Vahvistat yhteyttä myös terveisiin rajoihisi, tarpeisiisi ja tunteisiisi sekä ymmärrät kasvuhistoriasi kaikuja liittyen aggressioon. Saat arvokkaita eväitä arkeesi, jotta voit vahvemmin juurruttaa terveen aggression entistä luontevammaksi osaksi elämääsi. Terve aggressio on elämänvoimaa.
Tutkimme yhteyttä tunteisiimme myös hevosten viisauden opastuksella. Hevospelko ei ole esteenä osallistumiselle – emme ole kontaktissa fyysisesti hevosiin, vaan kuuntelemme tunteitamme hevosten äärellä pienten läsnäolohetkien tuella. Eläimet ovat mestariopettajia tunteidemme äärelle.
Aika: la 26.8. klo 12-17.30
Paikka: Espoossa lähellä Kauklahtea (Kauklahden juna-asemalta n. 2 km)
Hinta: 149 € (sis. alv 24 %) sisältäen tee- ja kahvitarjoilun
Ilmoittaudu viimeistään: 17.8. mennessä. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
alkaa ti 29.8. verkkovälitteisesti
Verkkovälitteinen 10 viikkoa kestävä pienryhmä aloittaa yhteisen matkansa elokuussa. Osallistujien niin toivoessa pidämme viimeisen tapaamiskerran täällä Espoossa luonani.
Ryhmässä pureudumme syvällisesti ymmärtämään hevosen kantamia traumoja sekä omaa traumahistoriaasi suhteessa hevosystävääsi. Saat minulta henkilökohtaista tukea sekä yksilöllisiä välineitä yhteiselle polullenne. Saat myös arvokasta peilausta muilta ryhmäläisiltä sekä kotitehtäviä, joita käymme läpi ryhmässä.
Kun itsetuntemuksesi syvenee entisestään syvenee yhteys myös hevosystävääsi – tämä jo itsessään on hyvin eheyttävää. Ryhmäprosessissa suunta on koko ajan eteenpäin – eheytyminen ei ole menneen vatvomista, vaan tietoiseksi tulemista ja yhteiseen hyvään keskittymistä.
Ryhmän teemat noudattelevat Traumasta rauhaan hevosen kanssa -verkkokurssin modulien teemoja. Sukellamme teemoihin entistä syvemmälle konkreettisten casejen avulla käsittelemällä ryhmäläisten omia kokemuksia ja tilanteita. Syvennymme myös entistä tarkemmin niihin aihealueisiin, joihin ryhmäläiset toivovat lisää välineitä ja tukea. Ryhmäprosessi on syväluotaava matka, joka rakentaa entistä vahvempaa yhteyttä omaan voimaasi, herkkyyteesi ja hevoseesi.
Aika: joka tiistai klo 18.30-20.00. Ensimmäinen tapaaminen on 29.8. ja suljemme yhteisen matkan 31.10.
Hinta: 555 € (sis. alv 24 %). Mahdollisuus maksaa myös kahdessa osassa.
Ilmoittaudu viimeistään: 18.8. mennessä. Paikkoja on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
alkaa la 11.11.
6 kk kestävä Mastermind-ryhmä on sinulle, joka teet työtä edelläkävijänä hevosmaailmassa. Kenties toimit valmentajana, eläinkommunikoijana, teet hevosiin liittyvää hoitotyötä tai muulla tavoin olet uudistamassa hevosmaailmaa oman työsi avulla. Tai ehkäpä yhdistelet erilaisia asiantuntijuutesi osia uudenlaiseksi kokonaisuudeksi. Ryhmä antaa eväitä viedä omaa työtäsi eteenpäin entistä laajemmin, rohkeutta seurata sydäntäsi sekä astua vahvemmin näkyväksi uudenlaisen, kenties normeja ja vanhoja rakenteita kyseenalaistavan työsi kanssa.
Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa lauantaisin luonani Espoossa klo 12-18 ja 4 x  2 h tapaamista verkkovälitteisesti. Matkaan kuuluu myös yksi tunnin mittainen yksilömentorointi kanssani.
Valovoimainen hevosnainen -Mastermind sisältää: 6 x 6 h kurssipäivää Espoossa luonani, 4 x 2 h tapaamista verkkovälitteisesti, 1 x 1 h yksilömentoroinnin sekä omaa polkua vahvistavia harjoituksia ja meditaatioita
Tapaamiset Espoossa lauantaisin klo 12-18: 11.11., 9.12., 13.1.24., 10.2.24., 9.3.24., 27.4.24
Tapaamiset verkkovälitteisesti keskiviikkoisin klo 18.30-20.30: 29.11., 31.1.24, 28.2.24, 10.4.24
Mastermind-kokonaisuuden hinta: 1111 e (sis alv 24 %). Maksaessasi yrityksen kautta hintaan lisätään alv 24 %. Mahdollisuus maksaa myös osissa.
Early Bird -hinta ilmoittautuessasi 1.10. mennessä: 888 e (sis alv 24 %). Maksaessasi yrityksen kautta hintaan lisätään alv 24 %. Mahdollisuus maksaa myös osissa.
Pienryhmään on rajattu osallistujamäärä. Ilmoittaudu viimeistään: 26.10.
tuo äänesi kuuluviin ja vaikuta

Mistä aiheista toivot kurssia, ryhmää tai podcast-jaksoa?

Tilaa Sydämen sanomat -uutiskirje

Sydämen Sanomat sisältää vahvistavia vinkkejä oman sydämesi tien tueksi sekä tietoa ajankohtaisista seikkailuista.
Scroll to Top