Lue ja kuuntele

ajattelemisen aiheita & uusia näkökulmia
matkalukemista sydämesi tielle

Hevonen oppaana ihmisyyteen

Hevonen oppaana ihmisyyteen -kirja toimii sydämesi tien karttakirjana. Sen avulla voit ymmärtää ihmisyyttäsi, eläinten viisautta ja omaa matkaasi paremmin. Voit hankkia kirjan suurimmista verkkokirjakaupoista tai lainata sitä kirjastoista kautta maan.

Kokemuksia kirjasta

Olen lukenut kirjasi ja se on aivan mahtava. Yksi parhaista pitkään aikaan. Sisältö ei ole kertakäyttöistä, tulen palaamaan usein joihinkin kappaleisiin tai tehtäviin. Pidin todella myös ajatustavoistasi ja miten tuot asioita esille hyvin selkeästi ilman vastakkainasettelua tai liikaa “mambojamboa” kuitenkin tuoden esiin erilaisuutta ja herkkyyttä vakavasti otettavina asioina. Osaat hienosti sanoittaa asioita ja aiheita, oma lamppu on syttynyt monta kertaa. Ihanaa ja aitoa kunnioitusta luontoa, alkuperäiskansoja ja eläinkuntaa kohtaan. Erinomainen kirja myös oman sisäisen lapsen ja sydämen voiman vahvistamiseen. Kirja voisi hyvin olla osa “kansalaisopetusta”.

- Taru

”Kiitos kirjastasi, ja rohkeudestasi kirjoittaa se. Olen lukenut sitä ja samaistunut, itkenyt vuolaasti, nauranut, liikuttunut, iloinnut ja paljon muuta. Kirjasi on toiminut minulle terapiana ja oppaana syvemmälle omaan itseeni. Olen myös sen myötä löytänyt paljon kipukohtia joista en edes tiennyt, oman hevoselämäni menneisyydestä/omasta menneisyydestä.

- Kiitollinen lukija

Voi, miten ihana kirja tämä onkaan. En löydä edes oikeita sanoja kuvaamaan sitä. Olen lomallani saanut nauttia ihanista ajatuksista, tuntemuksista ja pysähtymisestä itseni äärelle. Tätä kirjaa ei voi vain lukaista. Luen ja pysähdyn pohtimaan, miettimään esimerkkejä omasta elämästä. Huomaan, miten hidasta lukuprosessi on, mutta samalla niiiin rentouttavaa, sallivaa kaikille ajatuksille ja kertakaikkisen ihanaa. Kirjaa ei voi ottaa esiin kiireessä tai edes tietyssä vireydessä. Tälle pitää antaa ihan oma oikea aikansa. Siksi en ole vieläkään lukenut kaikkea. Nautin, kun sivuja on vielä jäljellä ja näitä lukuhetkiä. Tähän teokseen voi palata usein ja lukea aina kun siltä tuntuu. Tämä ei ole pelkkä kirja, tämä on tutkimusmatka omaan sisimpään ja opas intuition lähteelle ja rohkaisu seistä itsensä puolella.

- Hanna

tervetuloa ihmisluonnonystävien kohtauspaikkaan

Ihmisluontoilta-podcast

Suora lähetys Ihmisyyden ihmemaasta. Jaksoissa seikkaillaan ihmisyyden poluilla vakavalla ja vähemmän vakavalla otteella hevosten viisauden viitoittamana.

“What you do makes a difference, and you have to decide what kind of difference you want to make.”

- jane goodall

Tilaa Sydämen sanomat -uutiskirje

Sydämen Sanomat sisältää vahvistavia vinkkejä oman sydämesi tien tueksi sekä infoa ajankohtaisista seikkailuista.

Scroll to Top