Hevonen, Näkijä -päivä 29.1.22

Hevonen oppaana sisäiseen näkijäämme

Hevonen, Näkijä -päivässä kuljemme hevosten energian tuella omaan herkkyyteemme sekä intuitiivisen viisautemme lähteelle. Yhdistymme entistä vahvemmin siihen itseen, joka olemme tulleet tänne olemaan ilman muiden odotuksia tai määritelmiä. Sallimme hevosten opastaa meitä ihmisyytemme ytimeen ja näkijään meissä, sillä he ovat luontevassa yhteydessä tähän sisäiseen näkijäänsä. Luonnolliseen tilaan, josta olemme vuosien saatossa ihmisinä vieraantuneet. Kurssipäivä toimii muistuttajana, vahvistajana.

Usein olemme oppineet sulkemaan tuon väylän, häpeämään sitä tai siihen voi liittyä aiempien elämien kokemuksia miksi oma sisäinen näkijämme ei ole täydesti käytössämme. Pelkäämme ehkä tuomituksi tulemista tai naurunalaiseksi joutumista, minkä vuoksi yksi tärkeimmistä aisteistamme ei ole kunnolla käytössä. Meillä voi olla erilaisia “omituisia” tai yliluonnollisia kokemuksia, mutta emme uskalla kertoa niistä ja koemme olevamme yksin.

Päivän aikana kuljemme intuitiivisen viisautemme alkulähteelle myös luovan kirjoittamisen sekä rumpumatkan tuella. Jos kuljet elämänpolkuasi hevosystävän kanssa, kurssipäivä antaa eväitä myös teidän väliseen yhteyteen ja sen syventämiseen. Saat työkaluja siihen, kuinka voit oman näkijyytesi hyväksymisen ja hyödyntämisen lisäksi tukea hevosystäväsi näkijyyttä sekä auttaa häntä yhdistymään vahvemmin omiin elämäntehtäviinsä. 

Pääset kuulostelemaan millä tavoin näkijyytesi haluaa tulla näkyväksi omassa elämässäsi ja mitä se tarkoittaa omien elämäntehtäviesi kannalta. Mikä on seuraava pieni, konkreettinen askel, jotta oman intuitiivisuutesi lahjat maadottuvat luontevaksi osaksi elämääsi? Millä tavoin näkijyytesi voi toimia voimavarana työelämässäsi? 

Käsittelemme myös terveitä rajoja ja omaa voimaa sekä erottelukykyä, sillä ilman niitä näkijyytemme ei voi aktivoitua kunnolla voimavaraksemme. Saatamme herkkinä imeä huomaamattamme muiden tunteita ja energioita, joka uuvuttaa meitä. Ehkäpä olemme oppineet antamaan voimamme pois – joku tietää aina meitä paremmin ja muiden totuus on meidänkin totuus. Kannattelemme liikaa muita ja unohdamme itsemme.

Kurssipäivät ovat laadultaan avaavia ja hoitavia. Tärkeintä on luoda turvallinen tila ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa on hyvä olla ja tehdä tutkimusmatkaa omaan sisimpään. Työskentelymenetelminä käytän mm. meditaatioita, luovaa kirjoittamista, rumpumatkoja, ryhmäkeskusteluja sekä parityöskentelyä.

 

Aika: la 29.1.22. klo 12-17.30

Paikka: Voimaantumisen tila, Espoo (lähellä Kauklahtea)

Hinta: 149 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittaudu 24.1.22 mennessä: peuransola@gmail.com / yhteydenottolomakkeella

Kun ilmoittautumisesi on tullut perille lähetän sinulle maksutiedot meilitse.

HUOM! Paikkoja rajattu määrä, kyseessä pienryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa!

Lämpimästi tervetuloa yhdistymään entistä selkeämmin sisäiseen näkijääsi!