Hevosavusteinen Näkijä-ryhmä

Uniikki Näkijyytesi on lahja Sinulle ja koko maailmalle

Hevosavusteisessa Näkijä -ryhmässä annamme sisäisen näkijämme, tietäjättäremme ja parantajamme aktivoitua meissä entistä vahvemmin. Avaudumme herkkyyden lahjoillemme ja kuulostelemme mitä kaikkea se tarkoittaa tässä ajassa. Puramme turhia esteitä oman Näkijyytemme edestä ja voimaudumme olemaan täydesti se kuka olemme. Vahvistamme yhteyttä terveisiin rajoihimme, jotta herkkyydellämme on tilaa ilmentyä turvallisesti ilman, että annamme itsestämme liikaa ja uuvumme. Tällä matkalla hevoset toimivat upeina oppaina. Vastikään toiseen todellisuuteen siirtynyt rakas Athena-hevosmentori on vahvasti läsnä, samoin pihapiirissä asusteleva ihana Frida-tamma sekä uusi ystävämme, upea Elvis-poni. Sinun ei kuitenkaan tarvitse millään tavoin olla ns “hevosihminen” ja sinulla voi olla myös pelkoja hevosiin liittyen. Kyse on läsnäolosta ja itsen kohtaamisesta hevosten energian tuella – hoitavista, kuuntelevista hetkistä.

Ilmoittaudu Hevosavusteiseen Näkijä -ryhmään ja salli itsesi laajentua siksi naiseksi, joka olet tullut tänne olemaan. 

Ryhmä kokoontuu luonani Espoossa (lähellä Kauklahtea). Ryhmässä tutkimme, tutustumme ja syvennymme omiin näkijyyden lahjoihimme, jotka ilmenevät meissä jokaisessa eri tavoin. Opit kuuntelemaan ja kunnioittamaan paremmin omaa uniikkia laatuasi vertailun sijaan ja kanavoimaan oman energiasi asioihin, jotka palvelevat sekä sinua että maailmaa. Piilottelun aika on ohi, on aika sallia oman tähtesi loistaa kirkkaana! Kun vahvistamme omaa energiaamme ja voimaamme vaikuttaa tämä myönteisesti myös ihmisiin sekä eläimiin lähellämme.

Hyvin pitkään intuitiivisuus ja herkkyys on leimattu hörhöilyksi – joksikin mikä ei ole vakavasti otettavaa tai uskottavaa. On aika murtaa luutuneita käsityksiä olemalla täydesti Sinä ja seisomalla omien lahjojesi ja itsesi puolella. Esimerkilläsi muutat maailmaa!

Näkijyyden matkalla kanssakulkijanasi Nona Peuransola

Hevosavusteisen Näkijä-ryhmän ihmisoppaana toimii Nona Peuransola. Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhtaaseen läsnäoloon ja sydänyhteyteen pohjautuva kuunteleva kohtaaminen hevosen kanssa voi toimia tukena ihmisyyden matkalla sekä henkisen kasvun tiellä. Samalla täysin uudenlainen syvän luottamuksen taso pääsee avautumaan ihmisen ja hevosen välillä. Hän on vuosien saatossa tukenut lukuisia naisia sekä hevosnaisia vahvempaan yhteyteen oman intuitiivisen herkkyytensä sekä hevosensa kanssa. Nonalta on myös ilmestynyt esikoiskirja Hevonen oppaana ihmisyyteen – matka sydämen viisauden äärelle sekä viestikortit.

Nona maalaa intuitiivista kuvataidetta, emännöi Ihmisluontoilta-podcastia, kirjoittaa sekä pitää itsetuntemusta ja intuitiota vahvistavia koulutuksia. Hän on pitänyt mm. lukuisia Näkijä-kursseja sekä ryhmiä 10 vuoden aikana. Näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa hän on kehittänyt Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin. Nona on yliopisto-opintojensa lisäksi opiskellut mm. erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003, valmistunut intuitiiviseksi energiahoitajaksi 2012  ja toiminut Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä. Nonan kompassina elämässä toimii vahva halu kulkea oman sydämensä tietä pelkoja ja koko ihmisyyden kirjoa syleillen.

Hevosavusteisessa Näkijä-ryhmässä

 • pääset mukaan seitsemään inspiroivaan ryhmätapaamiseen, jotka järjestetään la 19.3., su 20.3., la 16.4., su 17.4., la 25.5., su 26.5. ja la 18.6. Klo 12-17

 • saat kotitehtäviä, joiden tarkoituksena on tukea omaa Näkijän polkuasi tässä uudessa ajassa.
 • halutessasi voit varata yksilösessioita ryhmäläisen etuhintaan 50 €/h (norm. 95 €/h).
 • pääset ryhmälle luotuun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa tunnelmia ja kokemuksia muiden osallistujien kanssa. 
 • käytössäsi on laaja-alainen asiantuntijuuteni koko ryhmän tapaamisten ajan. Voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista ryhmätapaamisissa ja facebook-ryhmässä sekä voimme käsitellä toivomiasi teemoja yksilömentoroinnissa.

Menetelminä käytän mm. meditaatioita, mielikuva- ja rumpumatkoja, parityöskentelyä, kanavointia, intuitiivisia rituaaleja, ryhmäkeskusteluja, luovaa kirjoittamista, intuitiivista kuvittamista, viestikortteja, sekä keho- ja energiatyöskentelyä (kuten energiasymboleja sekä kristalleja). Lisäksi vahvistamme yhteyttä sisäiseen näkijäämme hevosten tuella. Hevosilla on aina vapaus valita osallistuvatko kurssipäiviin vai eivät. Näin he eivät joudu tahtomattaan tilanteeseen, jossa kenties kuormittuvat liikaa.

Hevosavusteinen Näkijä-ryhmä sopii esimerkiksi sinulle, joka

 • haluat muistutusta siitä kuka todella olet ja mikä / mitkä ovat tehtäviäsi täällä, tässä uudessa ajassa
 • kaipaat vertaistukea, samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit puhua avoimesti, ilman pelkoa tuomituksi tulemisesta
 • haluat ymmärtää paremmin omaa Näkijän laatuasi ja aktivoida sen selkeämmin voimavaraksesi häpeän sekä itsesi pienentämisen sijaan
 • haluat ymmärtää eläinystävääsi entistä enemmän herkkyytesi kautta ja kommunikoida eläinystäväsi kanssa intuitiivisesti 
 • haluat käyttää Näkijyyttäsi enemmän arjessasi, integroida sen osaksi elämääsi
 • haluat ymmärtää aiempien elämiesi merkityksiä, jotka ovat relevantteja suhteessa tähän hetkeen ja vahvistavat omaa polkuasi
 • haluat vapautua Näkijyyttäsi rajoittavista uskomuksista, sukulinjan painolastista, toimintamekanismeista sekä mahdollisista alitajuisista peloista liittyen Näkijyyteesi
 • haluat harmonisoida terveen feminiinipuolesi sekä terveen maskuliinienergiasi, jotta voit toimia sydäntäsi kuunnellen ja ottaa voimaantuneita askeleita Näkijyytesi tiellä
 • haluat irtautua kaikenlaisista vanhoista, dogmaattisista ja tukahduttavista “Tällainen on oikeanlainen Näkijä” -asenteista
 • haluat vahvistaa terveitä rajojasi sekä erottelukykyäsi, jotta muiden määreet, energiat ja tunteet eivät liikaa vaikuta sinuun  
 • haluat kirkastaa itsellesi kuinka omat Näkijän lahjasi voivat toimia voimavaroina työelämässä, jotta oma sielutyösi löytyy / vahvistuu
 • haluat vahvistaa yhteyttäsi henkimaailmaan voimauttavalla, rajatietoisella tavalla ja oppia kommunikoimaan toiselle puolelle siirtyneiden kanssa
 • haluat oppia työskentelemään energioiden sekä erilaisten intuitiota vahvistavien elementtien kanssa (kristallit, energiasymbolit ym)
 • haluat oppia tilojen ja paikkojen energeettisestä puhdistuksesta ja suojelemisesta
 • haluat oppia luottamaan omaan Näkijyyteesi vahvemmin

Ryhmä antaa eniten sinulle, joka kaipaat monipuolista tukea oman Näkijyytesi vahvistamiseksi tässä uudessa ajassa ja joka haluat luoda oman sydämesi näköisiä tapoja käyttää omaa lahjaasi!

Ole rohkeasti omanlaisesi Näkijä

Kaikki mitä ryhmässä jaamme on luonnollisesti luottamuksellista, jotta turvallinen tila käydä omaa prosessia mahdollistuu. Tässä ryhmässä omaan Näkijyyden voimaan astuminen on keskiössä, joten terveen kriitiinen suhtautuminen kaikkeen on myös äärettömän tärkeää, jotta erottelukykysi harjaantuu. Samalla annamme kyytiä kaikenlaisille pölyttyneille käytännöille, ja uskomuksille, joita valitettavan monesti henkisyyteen liittyy ja joita olemme saattaneet raahata mukana aiemmista elämistämme asti.

Ryhmätapaamisten välillä voit saada vertaistukea osallistujien suljetussa Facebook-ryhmässä, jakaa tuntemuksiasi toisten Näkijä-ryhmäläisten kanssa ja tehdä kotitehtäviä omaa intuitiivista syklisyyttäsi kuunnellen.

Teemoina Hevosavusteisessa Näkijä-ryhmässä ovat mm. Feminiini & maskuliinienergiat, tilojen & paikkojen energeettinen puhdistus ja suojeleminen, energeettinen hoitaminen & energialääketiede, kanavointi &  rituaalit uudessa ajassa, kristallit, symbolit & yrtit Näkijän polun tukena, Näkijyys & sielutyö, eläinyhteys ja -kommunikointi, kommunikointi henkimaailman auttajien ja edesmenneiden kanssa, oman Näkijän ydinlaadun tunnistaminen ja kunnioittaminen, terveet rajat & erottelukyvyn taikavoima, luontoviisaus ja sen vaaliminen, sydän sielun keskuksena, syklien ja sisäisen rytmin kuuntelu, tietoinen luominen, maadoittunut henkisyys.

Pääteemana ja punaisena lankana ryhmässä kulkee omaan ainutlaatuiseen Näkijyyteen vahvemmin integroituminen, omien Näkijän lahjojen hyväksyminen ja ymmärtäminen tässä ajassa sekä askelten ottaminen kohti sallivampaa, intuitiivisempaa arkea.

Hevosavusteisen Näkijä-ryhmän hinta & ilmoittautumisohjeet

Hintaan sisältyy seitsemän tapaamiskertaa (5 h / kerta) täällä Espoossa sekä vertaistukea suljetussa Facebook-ryhmässä.

 • Maksettuna yhdessä erässä 739 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kolmessa erässä 3 x 249 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna viidessä erässä 5 x 150 e (sis. alv 24 %). 

Maksuohjeet saat, kun ilmoittautuminen on tullut perille ja sinut on hyväksytty ryhmään.

Lähde mukaan tälle ihanalle matkalle – omista oma Näkijyytesi ja syleile sen lumovoimaa! 

Ilmoittautuminen on avoinna 6.3.22 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Paikkoja on rajattu määrä, sillä kyseessä on pienryhmä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmällä on myös minimiryhmäkoko, joka tarvitaan ryhmän toteutumiseksi. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Jos perut ilmoittautumisesi 6.3.22. jälkeen sitoudut maksamaan ensimmäisen maksuerän 150 €. Ilmoittautuessasi sitoudut myös maksamaan ryhmän kokonaisuudessaan, vaikka et jostain syystä pääsisi mukaan kaikille tapaamiskerroille.

Ilmoittaudu näin: Lähetä minulle meiliä peuransola@gmail.com tai laita viestiä yhteyslomakkeen kautta. Kerro muutamalla lauseella miksi tämä ryhmä kutsuu juuri sinua. Meiliä lähetettyäsi olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, 2–3 arkipäivän kuluessa.

Jos kuulet kutsun, älä epäröi laittaa viestiä. Voit myös vapaasti kysyä mitä tahansa sinulla heräsi Hevosavusteiseen Näkijä-ryhmään liittyen meilitse peuransola@gmail.com tai puhelimitse 040 140 1181. Aina en pysty vastaamaan puhelimeen, joten laita tekstari, niin soitan sinulle takaisin. Autan sinua mielelläni!