Teemapäivät / Espoo

Terve aggressio elämänvoimaksi 15.1.22

Tarvitsemme tervettä aggressiota hyvinvointimme polttoaineena. Jos emme ole yhteydessä tähän energiaan voimme herkästi uhriutua, uupua ja kadottaa itsemme, oman sydämemme suunnan. Kenties olet oppinut miellyttämään ja unohtamaan omat tarpeesi ja toiveesi? Ehkä olet oppinut sysäämään omat tunteesi sivuun ja ylihoivaamaan muita?

Ilman tervettä aggressiota elämästä katoavat vähitellen värit. Kun tärkeimmäksi asiaksi tulee ajatus “mitä muut minusta ajattelevat” elämänpolkumme voi kaventua huolestuttavasti. Mistä sitten tunnistat, että sinulla on haasteita terveen aggression kanssa? Tässä muutama esimerkki. Sinun voi olla vaikeaa sanoa “ei”, tai jos sanot, se tuottaa sinulle syyllisyyttä. Laitat aina muiden tarpeet omiesi edelle. Olet jatkuvasti vähän väsynyt ja koet, että muut kävelevät ylitsesi. Sinun on mahdotonta sanoittaa toiselle miltä sinusta oikeasti tuntuu, koska pelkäät konfliktia yli kaiken. Kuulostelet jatkuvasti mitä muut mahdollisesti ajattelevat sinusta. Haluat, että sinusta pidetään, ja haluat olla kaikille kiva. Olet ihmissuhteessa se, joka aina kuuntelee ja on olkapäänä. Sinun on vaikea tunnistaa omia ja toisten rajoja. Saatat tulistua yhtäkkiä ja koet sen jälkeen häpeää. Aggressio on jotakin sellaista mitä et pysty hallitsemaan tai et tiedä kuinka sen äärellä olla. Olet usein se joka joustaa ja jolle käy kaikki. Et oikein edes enää tunnista mitä Sinä haluat elämältä, olet niin tottunut elämään muiden odotusten, vaatimusten ja määritelmien mukaan.

Tässä päivässä pysähdymme kuulostelemaan millaista on terve aggressio ja millaista taas tuhoava aggressio. Pääset hiljentymään omien uskomustesi, kokemustesi ja mekanismiesi äärelle, jotta voit vahvemmin astua oman Sydämesi tielle ja asettua selkeämmin itsesi puolelle. Tutkimme mm. kehoyhteyden, oman voiman, erottelukyvyn sekä terveiden rajojen teemaa. Nämä ovat ensisijaisen tärkeitä asioita, jotta voit tietoisesti ottaa käyttöön terveen aggression vitaalivoiman, astua uhriuden mekanismeista oman elämäsi sydäntietoiseksi johtajaksi!

On aika jättää vanhat, kuormittavat toimintamallit taakse, ja kulkea uuteen kevyin askelin!

Tämän 1875 rakennetun hirsitorpan energia on luotu tukemaan itsetuntemusta sekä intuitiota vahvistavaa työskentelyä. Pihapiirissä asuvien herkkien ja maadottuneiden hevosoppaiden lempeä läsnäolo, luonto sekä kulttuurihistoriallinen miljöö luovat uniikin leimansa illalle – alueelta on löydetty jäänteitä asutuksesta kivikaudelta asti.

Työskentelymenetelminä käytän mm. meditaatioita, luovaa kirjoittamista, rumpumatkoja, ryhmäkeskusteluja sekä parityöskentelyä. 

Aika: la 15.1.22. klo 12-16.30 HUOM! Muuttunut ajankohta

Paikka: Voimaantumisen tila, Espoo (lähellä Kauklahtea)

Hinta: 129 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittaudu 11.1.22 mennessä: peuransola@gmail.com / yhteydenottolomakkeella

Kun ilmoittautumisesi on tullut perille lähetän sinulle maksutiedot meilitse.

HUOM! Paikkoja rajattu määrä, varaa paikkasi ajoissa!

Lämpimästi tervetuloa aktivoimaan terveen aggression elämänvoima entistä paremmin käyttöösi!

Hevonen, näkijä 19.2.22

Hevonen, näkijä -päivässä kuljemme hevosten energian tuella omaan herkkyyteemme sekä intuitiivisen viisautemme lähteelle. Yhdistymme entistä vahvemmin siihen itseen, joka olemme tulleet tänne olemaan ilman muiden odotuksia tai määritelmiä. Sallimme hevosten opastaa meitä ihmisyytemme ytimeen ja näkijään meissä, sillä he ovat luontevassa yhteydessä tähän sisäiseen näkijäänsä. Luonnolliseen tilaan, josta olemme vuosien saatossa ihmisinä vieraantuneet. 

Usein olemme oppineet sulkemaan tuon väylän, häpeämään sitä tai siihen voi liittyä aiempien elämien kokemuksia miksi oma sisäinen näkijämme ei ole täydesti käytössämme. Pelkäämme ehkä tuomituksi tulemista tai naurunalaiseksi joutumista, minkä vuoksi yksi tärkeimmistä aisteistamme ei ole kunnolla käytössä. Meillä voi olla erilaisia “omituisia” tai yliluonnollisia kokemuksia, mutta emme uskalla kertoa niistä ja koemme olevamme yksin.

Päivän aikana kuljemme intuitiivisen viisautemme alkulähteelle myös luovan kirjoittamisen sekä rumpumatkan tuella. Jos kuljet elämänpolkuasi hevosystävän kanssa, kurssipäivä antaa eväitä myös teidän väliseen yhteyteen ja sen syventämiseen. Saat työkaluja siihen, kuinka voit oman näkijyytesi hyväksymisen ja hyödyntämisen lisäksi tukea hevosystäväsi näkijyyttä sekä auttaa häntä yhdistymään vahvemmin omiin elämäntehtäviinsä. 

Pääset kuulostelemaan millä tavoin näkijyytesi haluaa tulla näkyväksi omassa elämässäsi ja mitä se tarkoittaa omien elämäntehtäviesi kannalta. Mikä on seuraava pieni, konkreettinen askel, jotta oman intuitiivisuutesi lahjat maadottuvat luontevaksi osaksi elämääsi? Millä tavoin näkijyytesi voi toimia voimavarana työelämässäsi? 

Käsittelemme myös terveitä rajoja ja omaa voimaa sekä erottelukykyä, sillä ilman niitä näkijyytemme ei voi aktivoitua kunnolla voimavaraksemme. Saatamme herkkinä imeä huomaamattamme muiden tunteita ja energioita, joka uuvuttaa meitä. Ehkäpä olemme oppineet antamaan voimamme pois – joku tietää aina meitä paremmin ja muiden totuus on meidänkin totuus. Kannattelemme liikaa muita ja unohdamme itsemme.

Kurssipäivät ovat laadultaan avaavia ja hoitavia. Tärkeintä on luoda turvallinen tila ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa on hyvä olla ja tehdä tutkimusmatkaa omaan sisimpään. Työskentelymenetelminä käytän mm. meditaatioita, luovaa kirjoittamista, rumpumatkoja, ryhmäkeskusteluja sekä parityöskentelyä.

 

Aika: la 19.2.22. klo 12-17.30

Paikka: Voimaantumisen tila, Espoo (lähellä Kauklahtea)

Hinta: 149 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittaudu 12.2.22 mennessä: peuransola@gmail.com / yhteydenottolomakkeella

Kun ilmoittautumisesi on tullut perille lähetän sinulle maksutiedot meilitse.

HUOM! Paikkoja rajattu määrä, varaa paikkasi ajoissa!

Lämpimästi tervetuloa yhdistymään entistä selkeämmin sisäiseen näkijääsi!