Kasvutarinan alkemia -ryhmä 2022

Early bird -hinta voimassa 14.4.22 asti! HUOM! Muuttunut aikataulu, ryhmä aloittaa syksyllä 2022.

Meillä jokaisella on oma ainutlaatuinen kasvutarinamme. Se, joka on osaltaan muovannut meitä siksi ihmiseksi kuka olemme nyt. Jotta voimme muuntaa kaikki kivut ja kolhut voimaksemme sen sijaan, että häpeämme ja välttelemme niitä meidän täytyy katsoa kokonaiskuvaa ja oppia ymmärtämään oman tarinamme kaarta. Yksityiskohtia, juonta ja henkilöhahmoja. Jotta voimme ottaa paremmin käyttöön kaikki ne lahjat, jotka meissä asuu meidän on opeteltava syleilemään ihmisyytemme koko väriskaalaa, pimeyttä ja valoa.

Ilmoittaudu nyt itsetuntemusta syventävään ja uutta perspektiiviä elämääsi tuovaan, etänä tapahtuvaan Kasvutarinan alkemia -ryhmään, jonka tavoitteena on vahvistaa omaa voimaasi ja muuntaa kaikki kokemasi kultaakin kalliimmaksi pääomaksi elämässäsi! 

Tällä muutosmatkalla hyödynnän Maria Akatemiassa oppimaani ja käyttämääni metodia, jota yhdistän energiatyöskentelyyn, ja luovaan kirjoittamiseen. Kyseessä on siis varsin ainutlaatuinen kokonaisuus. Tämän matkan tärkein tavoite on, että voit voimautua olemaan täydesti sitä mitä olet – upea, ainutlaatuinen Sinä! Prosessin tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään omaa kasvutarinaasi paremmin ja käsikirjoittamaan mahdollisesti uutta, selkeämmin oman sydämesi tietä palvelevaa tarinaa. On aika ryhtyä oman elämäsi alkemistiksi! Kun tuot kasvutarinasi itsellesi selkeämmin näkyväksi alkaa se toimia voimavaranasi sen sijaan, että menneisyytesi – tietoisesti tai tiedostamattasi – sabotoisi polkuasi. Näin pääset ottamaan kaiken upean potentiaalin täydemmin käyttöösi ja astumaan oman elämäsi pääosaan.

Matkaoppaanasi tällä tutkimusretkellä lumoavaan ihmisluontoon toimii Nona Peuransola

Kasvutarinan alkemia -ryhmän ohjaajana toimii Nona Peuransola. Nona on perehtynyt siihen, kuinka sydänyhteyteen pohjautuva läsnäolo hevosen kanssa voi toimia tukena ihmisyyden matkalla. Nonalta on myös ilmestynyt kesällä 2020 esikoiskirja Hevonen oppaana ihmisyyteen – matka sydämen viisauden äärelle & viestikortit. Nona on yliopisto-opintojensa lisäksi opiskellut mm. erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003 ja toiminut Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä asiakas-, koulutus- ja vaikuttamistyössä.

Nonan intohimona on luoda uutta ja murtaa tabuja. Hän emännöi Ihmisluontoilta-podcastia ja on vuosien saatossa pitänyt lukuisia itsetuntemusta, tunnetaitoja sekä intuitiota vahvistavia koulutuksia, myös hevosavusteisesti. Yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa hän on luonut Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin.

Kasvutarinan alkemia -muutosmatkan tavoitteena on auttaa sinua

 • vahvistamaan omaa voimaasi
 • valjastamaan herkkyytesi ja häpeämäsi kokemukset supervoimaksesi
 • vahvistamaan erottelukykyäsi sekä terveitä rajojasi
 • ymmärtämään pelkojesi juurisyitä, jotta ne eivät enää kahlitse sinua
 • syventämään itsetuntemustasi sekä tietoisuus- ja tunnetaitojasi
 • katsomaan omaa kasvutarinaasi uusista näkökulmista, jotta kaikki kokemasi voi muuntua voimavaraksesi
 • kulkemaan vahvemmin oman sydämesi tietä ja luottamaan intuitioosi
 • ymmärtämään terveen ja tuhoavan aggression eroja sekä käyttämään tervettä aggressiota elämänvoimana arjessasi
 • hyödyntämään oman elämänpolkusi merkityksiä oman kasvusi katalysaattorina sekä ymmärryksen lisääjänä
 • tunnistamaan mitkä ovat muiden odotuksia ja mitkä sinun omia toiveitasi
 • tiedostamaan oman ainutlaatuisuutesi lahjat ja tuomaan ne näkyväksi maailmaan tavalla, joka inspiroi sinua

Kasvutarinan alkemia -ryhmässä

 • pääset mukaan kahdeksaan voimauttavaan ryhmätapaamiseen
 • saat ohjausta ja vertaistukea
 • saat kotitehtäviä, meditaatioita ja pieniä rituaaleja, joiden tarkoituksena on tukea omaa uniikkia oman sydämesi tietä. 
 • saat vinkkejä erilaisten hoitavien kristallien, kukkatippojen ja yrttien käytöstä, joista voi olla tukea omalla matkallasi
 • pääset ryhmälle luotuun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa tunnelmia ja kokemuksia, haasteita sekä onnistumisia muiden osallistujien kanssa. 

LISÄKSI

 • saat tunnin mittaisen yksilömentorointisession kanssani, jonka voit käyttää missä tahansa vaiheessa yhteisen matkamme aikana
 • käytössäsi on oma asiantuntijuuteni koko ryhmäprosessin ajan. Voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista facebook-ryhmässämme sekä voimme käsitellä toivomiasi teemoja yksilömentoroinnissa.
 • 3 x 2 h pituista Kysymyksiä & vastauksia -tapaamista ryhmän kesken, joissa keskustelemme matkan aikana heränneistä kysymyksistä ja tuntemuksista.

Voit myös varata halutessasi ylimääräisiä yksilösessioita ryhmäläisen etuhintaan.

Kasvutarinan alkemia -muutosmatka sopii esimerkiksi sinulle, joka

 • haluat ymmärtää paremmin itseäsi ja aktivoida elämänkokemuksesi selkeämmin voimavaraksesi häpeän sekä huonommuuden tunteen sijaan
 • koet, että menneisyytesi jollakin tavoin määrittää liikaa valintojasi ja sabotoi pinnan alla, mutta et tiedä kuinka tekisit tarvittavia muutoksia
 • haluat oppia ymmärtämään uskomuksiasi, toimintamallejasi, ja ihmissuhdedynamiikkojasi entistä paremmin, jotta hyvinvointisi vahvistuu
 • haluat vahvistaa omaa voimaasi, jotta muiden määritelmät sinusta, odotukset ja vaatimukset siitä kuinka sinun tulisi elää eivät enää vaikuta sinuun
 • haluat lopettaa itsesi vertailun muihin ja astua vahvemmin sydämesi päätielle
 • haluat vahvistaa yhteyttä intuitioosi ja hyödyntää sitä entistä paremmin arjessasi 
 • koet, että olet jollakin tavoin “jumissa” elämässäsi ja haluat päästä eteenpäin
 • haluat syventää yhteyttä terveeseen aggressioosi ja luopua liiallisesta kiltteydestä tai tuhoavan aggression kierteestä

Kasvutarinan alkemia antaa eniten sinulle, joka haluat oppia arvostamaan itseäsi enemmän, ja astumaan täydesti oman elämäntarinasi käsikirjoittajaksi!

Lähde sisäiselle muutosmatkalle lempinurkkauksestasi käsin

Kasvutarinan alkemia -ryhmä järjestetään osin etänä sekä osin täällä Espoossa luonani.

Tapaamisissa hyödynnän Maria Akatemiassa käyttämääni metodia, johon yhdistelen energiatyöskentelyä sekä luovaa kirjoittamista. Tapaamiset ovat luonteeltaan dialogisia ja sisältävät kokemusten sekä tuntemusten jakamista – omia rajoja herkästi kuunnellen. Oman kokemukseni mukaan vuorovaikutuksessa usein syntyy ne suurimmat oivallukset. Saamme kokemuksen yhteydestä ja siitä, että emme ole yksin asioidemme ja ajatustemme kanssa, vaikka monesti niin kuvittelemme. 

Tapaamisissa voit myös kysyä juuri niistä asioista, joista et ehkä koskaan ole rohjennut kysyä – kaikki mitä ryhmässä jaamme on luonnollisesti luottamuksellista, jotta turvallinen tila käydä omaa prosessia mahdollistuu. Ennen ryhmän alkua saat ennakkotehtävän, joka auttaa sinua virittäytymään tälle yhteiselle muutosmatkalle.

Ryhmätapaamisten välillä voit saada vertaistukea osallistujien suljetussa Facebook-ryhmässä, jakaa tuntemuksiasi toisten ryhmäläisten kanssa ja tehdä kotitehtäviä omaa sisäistä rytmiäsi kuunnellen.

Kasvutarinan alkemia -muutosmatkan hinta & ilmoittautumisohjeet

Kahdeksan kuukautta kestävä oman sydämen tietä vahvistava prosessi, johon sisältyy ryhmätapaamiset, Kysymyksiä & vastauksia -sessiot, tuki facebook-ryhmän kautta sekä henkilökohtaista mentorointia:

 • Maksettuna yhdessä erässä 1250 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna neljässä erässä 4 x 320 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kahdeksassa kuukausierässä 8 x 160 e (sis. alv 24 %). 

Early bird -hinta, kun ilmoittaudut 14.4.22 mennessä:

 • Maksettuna yhdessä erässä 1230 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna neljässä erässä 4 x 310 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kahdeksassa kuukausierässä 8 x 155 e (sis. alv 24 %). 

Maksuohjeet saat, kun ilmoittautuminen on tullut perille ja sinut on hyväksytty ryhmään.

Lähde mukaan tälle oman sydämesi tietä vahvistavalle matkalle lumoavaan ihmisluontoosi. Muista: kaikki kokemuksesi ovat osa ihmisyytesi lumovoimaa. Sinä olet kaunis ja arvokas.

Ilmoittautuminen on avoinna 11.7.22 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. HUOM! Paikkoja on rajattu määrä. Kasvutarinan alkemia -ryhmällä on myös minimiryhmäkoko, joka tarvitaan ryhmän toteutumiseksi.

Ilmoittaudu näin: Lähetä minulle meiliä peuransola@gmail.com tai yhteydenottolomakkeella. Kerro lyhyesti itsestäsi ja omasta vaiheestasi. Näin voin varmistua siitä, että ryhmä palvelee sinun tilannettasi ja tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Viestiä lähetettyäsi olen sinuun yhteydessä 2–3 arkipäivän kuluessa.

Jos kuulet kutsun sydämessäsi, laita ihmeessä viestiä. Vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiisi, joita sinulle herää: peuransola@gmail.com, yhteyslomakkeen kautta tai puhelimitse 040 140 1181. Aina en pysty vastaamaan puhelimeen, joten laita tekstari, niin soitan sinulle takaisin. Autan sinua mielelläni!

Nonan koulutuksista sanottua

“Jänniä juttuja taas sattui luonnossa sen edellisen etätapaamisen jälkeen. haukka lensi metsässä ylleni ja jäi paikalleen räpyttelemään ilman mitään varsinaista “syytä”. Tämä oli voimakas kokemus. Se, että osallistuin kurssillesi oli yksi elämäni parhaita ja käänteentekevämpiä asioita. Sen jälkeen onkin alkanut TAPAHTUA. Tuntuu vahvasti, että olen kokonaisempi ihminen, olen ruvennut ymmärtämään juureni eli oikeastaan saanut juureni maahan (joista selviää lisää koko ajan). En enää pelkää omaa totuuttani tai sitä mitä muut siitä ajattelevat. Se on minun maailmani ja totuuteni ja elän sitä ilolla sekä rohkeudella vastakin. Olet minulle suuri inspiraation ja voiman tuoja, aito, viisas, inhimillinen, kokonainen, maaginen, haavoittuvainen, säkenöivä, tasapainoinen. Sydämellisen suuri kiitos kaikesta tähänastisesta ja tulevasta.”

Anni Kuittinen

“Ehkä tärkein ja suurin asia, jonka sain matkalta, oli hyväksytyksi tulemisen kokemus niinä hetkinä, kun olo oli aivan hirveä, ja tunnemaasto todella alavireinen. Silloin sanoinkin, että jotakin liikahti just sillä saralla, että vaikka olen ymmärtänyt, että tunteet ovat ok, niin nyt vasta todella tunsin mitä se tarkoittaa, että ihan jokaisella hetkellä olen arvokas ja hyvä, vaikka en osaisi/jaksaisi/pystyisi reagoimaan tunteeseen täydellisesti. Että se on sitä harjoittelua ihan läpi elämän. Koin voimaannuttavana sen, kuinka toisten puheenvuoroille oltiin läsnä. Suurin arvo on mielestäni juuri maadoittavassa tunnetyöskentelyssä, juuri siinä, mitä ehkä on opittu vähän karttamaan ja välttelemään ja onnistuttu vielä tekemään siitä toivottavaa ja loisteliasta, “henkisempää”. Siksi juuri tämän kaltaista aikamme kaipaa, teet niin tärkeää työtä. Arvostan suuresti sitä, mitä olet ja teet. Se on todella kaunista, voimakasta, rohkeaa ja inspiroivaa. Se saa minut olemaan rohkeammin ja enemmän minä, ja vähemmän sulautumaan muihin, pois itsestäni. Kiitos <3.”

Etäkurssilainen 2021