Taidepäivä tallilla -luovuusretriitti

Luovuuden lumoa ja inspiraation iloa!

Miltä tuntuisi saada hevosystäväsi energiamuotokuva tallisi tai kotisi seinää koristamaan? Energiamuotokuva on myös ihana lahjaidea. Voit kutsua minut tallillesi maalaamaan energiamuotokuvia hevosystävistäsi livenä tai tilata Taidepäivän tallille, jolloin pääset itse luomaan uniikin energiamuotokuvan hevosystävästäsi yhdessä kokoamasi ryhmän kanssa. Ryhmäläiset voivat ottaa mukaan valokuvan eläinystävästä, jonka energiamuotokuvan haluavat maalata. Meillä jokaisella on oma, uniikki energiamme ja on kiehtovaa nähdä mitkä värit kuvastavat hevosystäväsi luonnetta, energiaa ja olemusta. Lopputulos voi yllättää!

Mitään etukäteisosaamista et tarvitse maalaamisesta ja sinulla voi myös olla ennakkoluuloja omaa taiteellista ilmaisuasi kohtaan, kuten huonoja kokemuksia kuvaamataidontunneilta lapsuudestasi. Tässä päivässä heittäydymme luovuuden virtaan ja unohdamme kaikki pölyttyneet “näin kuuluu tehdä taidetta” -ajatukset! Annamme tilaa leikille ja päästämme sisäisen, ankaran kriitikkomme iloisesti lomalle!

Antaudu luovuutesi vapaalle virtaukselle

Taidepäivään sisältyy virittelevä meditaatio luovuutesi vahvistamiseksi ja vanhojen estävien uskomusten vapauttamiseksi, rumpumatka, joka syventää maalaamasi eläimen ja sinun välistä sydänyhteyttä ja auttaa sinua antautumaan intuitiosi ohjaukselle, tukeni maalausprosessin aikana sekä loppurentoutus. Mahdollisuuksien mukaan teemme rumpumatkan yhdessä tallin hevosystävien kanssa. Päivän päätteeksi pidämme yhteisnäyttelyn luoduista töistä ja pääset halutessasi kertomaan teoksestasi muille ryhmäläisille.

Ota päivään mukaan omat tarvikkeet sekä haluamasi maalauspohja. Näin energiamuotokuvasta tulee varmasti juuri sinun sydämesi toiveiden mukainen. Ei ole yhtä oikeaa tapaa luoda, vaan päivän tarkoituksena on, että löydät sinulle sopivan tavan. Luovuus vahvistuu kokeilemalla, sallimalla ja leikkimällä!

Taidepäivän kesto: 6 h (sis. ruokatauon)

Hinta / osallistuja: 129 € (sis. alv 24 %). Ryhmän minimikoko tällä hinnalla 6 hlö + matkakulut

Kyselyt: peuransola@gmail.com