Uuden ajan hevosnainen -kasvuryhmä 2022

Haku kasvuryhmään on nyt auki!

Kasvuryhmän pilotti näki päivänvalon viime tammikuussa. Keräsin upeilta ja viisailta ryhmäläisiltä saadut arvokkaat opit, kokemukset ja palautteet yhteen, hioin, sulattelin ja muokkasin, jotta tämä tuleva ryhmä voi palvella uuden ajan hevosnaisia entistäkin paremmin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle uudistuneelle voimamatkalle!

Kaipaatko tukea omalle hevosnaisen polullesi? Koetko olevasi erilainen? Liian herkkä, liian paljon tai liian vähän jotakin – outolintu? Haluat toimia sydämesi mukaan ollessasi hevosten kanssa, mutta sitten ovat ehkä ne muut, jotka eivät hyväksy tapaasi toimia ja tästä aiheutuu sinulle sisäistä painetta? Kaipaat mahdollisesti lisää samanhenkisiä ihmisiä ympärillesi, joiden kanssa voit jakaa ajatuksiasi, saada vertaistukea, kannustusta ja peilausta? Kenties olet kyllästynyt uupumusta aiheuttavaan suorittamiseen ja toivot konkreettisia työkaluja sekä henkistä ja emotionaalista kannattelua, jotta oma voimasi vahvistuu? Ehkä haluat ymmärtää hevosystävääsi entistä paremmin ja oppia kommunikoimaan hevosesi kanssa intuitiivisesti? Yhden asian tiedät varmasti: haluat luoda elämästäsi selkeämmin itsesi näköisen – ottaa käyttöön kaikki ne lahjat, jotka sinussa ovat!

Ilmoittaudu Uuden ajan hevosnainen -kasvuryhmään, jonka jälkeen mikään ei ole kuin ennen – hyvällä tavalla!

Hevosmaailma on murroksessa. Vaikka muutos on hidasta, sitä kuitenkin tapahtuu jatkuvasti. Kuinka löytää siinä oma paikkansa ja oppia luottamaan sydämensä ääneen? Kuinka toimia omasta sisäisestä viisaudesta käsin, vaikka pelottaa? Kuinka seistä itsensä ja hevosystävänsä puolella, vaikka kaikki muut kyseenalaistaisivat sinua? Kuinka luoda jotakin ihan uutta hevosmaailmaan omasta herkkyydestä käsin?

Kovuus on pitkään ollut ihailtu ominaisuus hevosmaailmassa. Tämä on täysin järjenvastaista, sillä olemme tekemisissä äärettömän herkän olennon kanssa. Eniten hyödymme siitä, että opimme vihdoin valjastamaan kaikki ne ominaisuudet käyttöömme, mitä hevosmaailmassa ei ole osattu arvostaa ja mitä emme itse ole osanneet arvostaa itsessämme. Hevonen puhuu herkkyyden kieltä. Kun löydämme tien omaan feminiiniseen viisauteemme, intuitiiviseen herkkyyteemme ja rohkenemme avautua kaikelle sille mikä meissä jo on löydämme samalla huikean kauniin, täysin uudenlaisen tavan olla yhteydessä hevoseen. Opimme kuuntelemaan sydämellämme.

Tiesitkö, että sinun ei kuulukaan sopeutua valtavirran normeihin, vaan luoda oma tiesi! Tässä ryhmässä et ole liian outo, liian herkkä, liian mitään. Tämän kasvuryhmän tärkein tavoite on, että voit tulla kohdatuksi omana aitona itsenäsi, jotta voit arjessasikin voimautua olemaan täydesti sitä mitä olet – upea uuden ajan hevosnainen! 

Kasvumatkasi tukena Nona Peuransola

Uuden ajan hevosnainen -kasvuryhmän ohjaajana toimii Nona Peuransola. Nona on tehnyt pioneerityötä siinä, kuinka puhtaaseen läsnäoloon ja sydänyhteyteen pohjautuva kuunteleva kohtaaminen hevosen kanssa voi toimia tukena ihmisyyden matkalla. Samalla täysin uudenlainen syvän luottamuksen taso pääsee avautumaan ihmisen ja hevosen välillä. Hän on vuosien saatossa tukenut lukuisia hevosnaisia vahvempaan yhteyteen oman intuitiivisen herkkyytensä sekä hevosensa kanssa. Nonalta on myös ilmestynyt esikoiskirja Hevonen oppaana ihmisyyteen – matka sydämen viisauden äärelle sekä viestikortit.

Nona maalaa intuitiivista kuvataidetta, emännöi Ihmisluontoilta-podcastia, kirjoittaa sekä pitää itsetuntemusta ja intuitiota vahvistavia koulutuksia. Näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa hän on kehittänyt Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin. Nona on yliopisto-opintojensa lisäksi opiskellut mm. erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003 ja toiminut Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön äärellä. Työstä saamaansa kokemusta hän pitää erityisen arvokkaana, sillä naisen väkivalta on edelleen tabu, myös hevosmaailmassa. Tätä tabua on korkea aika murtaa tarjoamalla tukea ja työkaluja oman pimeyden kohtaamiseen voimauttavalla tavalla. Nonan kompassina elämässä toimii vahva halu kulkea oman sydämensä tietä pelkoja ja koko ihmisyyden kirjoa syleillen.

Suurimmat opettajat Nonalle ovat olleet hänen kaksi tammaansa, joilla oli aiemmin vaikeiden hevosten leima. Hän on omassa työssään havainnut, että kun hevonen tulee aidosti nähdyksi ja kuulluksi, keskinäinen yhteys syvenee kuin itsestään. Nonan polku hevosten pariin on ollut kaikkea muuta kuin perinteinen eikä todellakaan mutkaton – hevoset ovat aina kiehtoneet häntä, mutta samalla hän on pelännyt niitä. Hän myös sulki aiemmin omat herkkyyden kanavansa häpeän vuoksi. Nona tietää hyvin millaista on olla yksin valtavirrasta poikkeavien näkemysten kanssa ja juuri siksi hän haluaa tarjota omakohtaisten kokemustensa tuoman viisauden sekä monipuolisen tietotaitonsa avuksi sinulle, joka sitä kenties kaipaat. Nonan missiona on auttaa jokaista uuden ajan hevosnaista astumaan vahvemmin oman sydämensä voimaan, jotta kaikki ne lahjat ja viisaus pääsevät rohkeasti näkyväksi tähän maailmaan, joita kullakin on annettavanaan. Kaikki se mitä häpeät itsessäsi on oikeasti supervoimasi!

Uuden ajan hevosnainen -kasvuryhmän tavoitteena on auttaa sinua

 • vahvistamaan itseluottamustasi ja omaa voimaasi
 • vapautumaan hyvinvointiasi estävistä mekanismeista, kuten uuvuttavasta suorittamisesta, kontrolloinnista ja puskemisesta
 • valjastamaan herkkyytesi, haavoittuvuutesi ja häpeämäsi ominaisuudet supervoimaksesi
 • avaamaan kuudetta aistiasi voimauttavalla, sinulle luontevalla tavalla ja hyödyntämään intuitiotasi paremmin arjessasi
 • kommunikoimaan hevosesi kanssa syvemmällä tasolla, omaa herkkyyttäsi hyödyntäen
 • vahvistamaan erottelukykyäsi sekä terveitä rajojasi, jotta et ota kantaaksesi turhaa syyllisyyttä, muiden energioita ja tunteita
 • luomaan “outoudestasi” tavaramerkkisi – be weird, be brave, be YOU!
 • löytämään vahvemman yhteyden upeaan feminiinivoimaasi
 • ymmärtämään pelkojesi juurisyitä ja käsittelemään niitä uudella, sydäntietoisen ajan tavalla
 • syventämään itsetuntemustasi sekä tietoisuus- ja tunnetaitojasi, jolloin yhteys myös hevosystävääsi pääsee vahvistumaan entisestään
 • tiedostamaan entistä syvemmin energioiden ja tunteiden vaikutusta hevoseesi, itseesi ja muihin ihmisiin sekä hyödyntämään tätä tietotaitoa arjessasi
 • ymmärtämään terveen ja tuhoavan aggression eroja sekä käyttämään tervettä aggressiota elämänvoimana arjessasi
 • tiedostamaan oman ainutlaatuisuutesi lahjat ja tuomaan ne näkyväksi maailmaan ja hevosmaailmaan tavalla, joka inspiroi sinua!

Uuden ajan hevosnainen -kasvuryhmässä

 • pääset mukaan kuuteen voimauttavaan ryhmätapaamiseen, jotka järjestetään la 5.2. (Espoo), su 6.3. (Online), la 2.4. (Espoo), su 8.5. (Online), su 12.6. (Online) ja la 2.7. (Espoo). Kokoonnumme kasvuryhmän kanssa lauantaisin täällä luonani Espoossa klo 12-17.30 ja sunnuntaisin etänä klo 17–20 Zoomin välityksellä.
 • jokaiselle tapaamiskerralle on oma teemansa jota käsittelemme, jotta kokemus on mahdollisimman syvällinen ja pääsee juurtumaan osaksi omaa arkea. Yhtenä tärkeänä, isona teemana on raha ja kärsimyskaavoista vapautuminen, sillä nämä värittävät monen uuden ajan hevosnaisen elämää. Raha on monille meistä haaste ja siihen liittyy paljon vanhaa painolastia, uskomuksia sekä energeettistä taakkaa. Tässä ajassa meidän jokaisen kuuluu kukoistaa, ja avautua rohkeasti vastaanottamaan vaurautta!
 • saat ohjausta ja vertaistukea. Menetelminä käytän mm. meditaatioita, mielikuva- ja rumpumatkoja, parityöskentelyä, ryhmäkeskusteluja, luovaa kirjoittamista, intuitiivista kuvittamista, Sydämen tie -elämänpolkukartoitusta sekä oman kasvutarinan tutkimista
 • saat tehtäviä, meditaatioita, pieniä rituaaleja ja voimalauseita, joiden tarkoituksena on tukea omaa uniikkia, intuitiivista uuden ajan hevosnaisen polkuasi.
 • saat tunnin mittaisen yksilömentorointisession kanssani, jonka voit käyttää missä tahansa vaiheessa puolen vuoden aikana. Halutessasi voit varata lisäsessioita ryhmäläisen etuhintaan 50 €/h (norm. 95 €/h).
 • pääset osallistumaan kahteen Kysymyksiä ja vastauksia -online-iltaan, joissa keskustelemme matkan varrella heränneistä kysymyksistä. Iltojen ajankohdat: su 27.3. klo 17-19 & su 22.5. klo 17-19
 • pääset kasvuryhmälle luotuun suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit jakaa tunnelmia ja kokemuksia, haasteita sekä onnistumisia muiden osallistujien kanssa. 
 • käytössäsi on laaja-alainen asiantuntijuuteni koko kasvuryhmän tapaamisten ajan. Voit kysyä mieltäsi askarruttavista asioista ryhmätapaamisissa sekä voimme käsitellä toivomiasi teemoja yksilömentoroinnissa.

Kasvuryhmä sopii esimerkiksi sinulle, joka

 • etsit omaa paikkaasi hevosmaailmassa – vanha maailma ei enää toimi sinulle ja uusi olemisen tapa on muotoutumassa / jo muotoutunut
 • kaipaat vertaistukea, samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voit puhua avoimesti, etenkin niistä “oudoista” asioista
 • haluat ymmärtää paremmin omaa herkkyyttäsi ja aktivoida sen selkeämmin voimavaraksesi häpeän sijaan
 • koet olevasi liian erilainen, liian jotakin ja tunnet olevasi yksin ajatustesi sekä näkemystesi kanssa
 • haluat vahvistaa omaa voimaasi, jotta muiden määritelmät sinusta, odotukset ja vaatimukset siitä kuinka sinun tulisi toimia eivät enää vaikuta sinuun
 • haluat syventää luottamusta oman sydämesi ääneen, jotta pääset vahvemmin itsesi näköiselle tielle
 • haluat luoda uudenlaista itsesi tuntuista tapaa olla yhteydessä hevoseesi / hevosiin ylipäätään
 • haluat vahvistaa yhteyttä intuitioosi ja hyödyntää sitä entistä paremmin arjessasi sekä hevosten kanssa toimiessasi
 • haluat oppia kuulemaan ja ymmärtämään itseäsi sekä hevostasi entistä paremmin 
 • haluat oppia tukemaan sinun sekä hevosesi hoitavan energian avautumista 
 • kaipaat sanoituksia ja selityksiä asioille, joita olet kenties kokenut, mutta et ole rohjennut puhua niistä ääneen (ainakaan liikaa) siinä pelossa, että sinua ei hyväksytä tai sinut leimataan “hulluksi” tai “hörhöksi”.
 • haluat syventää yhteyttä terveeseen aggressioosi ja luopua liiallisesta kiltteydestä tai tuhoavan aggression kierteestä
 • haluat oppia kommunikoimaan hevosesi kanssa entistä syvällisemmin, intuitiivisesti
 • olet jollakin tavoin tekemisissä hevosten kanssa esimerkiksi oman hevosystäväsi tai vuokrahevosystäväsi kautta, kenties työskentelet hevosten parissa tai toivot, että hevoset tavalla tai toisella olisivat osa elämääsi tulevaisuudessa. Tai ehkä hevoset vain vetävät sinua maagisesti puoleensa, mutta et vielä tiedä mitä tämä tarkoittaa käytännössä.

Kasvuryhmä antaa eniten sinulle, joka kaipaat tukea omannäköiselle uuden ajan hevosnaisen polullesi, jolle ei välttämättä ole valmiita raameja tai askelmerkkejä!

Kysy ja kyseenalaista

Tapaamisissa voit kysyä juuri niistä asioista, joista et ehkä koskaan ole rohjennut kysyä – kaikki mitä ryhmässä jaamme on luonnollisesti luottamuksellista, jotta turvallinen tila käydä omaa prosessia mahdollistuu. Tässä ryhmässä omaan sydämen voimaan astuminen on keskiössä, joten terveen kriitiinen suhtautuminen kaikkeen on myös äärettömän tärkeää, jotta erottelukykysi harjaantuu. Opit tunnistamaan paremmin mille sanot kyllä ja mille ei. Ennen ryhmän alkua saat ennakkotehtävän, joka auttaa sinua virittäytymään tälle yhteiselle voimamatkalle.

Ryhmätapaamisten välillä voit saada vertaistukea osallistujien suljetussa Facebook-ryhmässä, jakaa tuntemuksiasi toisten uuden ajan hevosnaisten kanssa ja tehdä kotitehtäviä omaa sisäistä rytmiäsi kuunnellen. Yksi erityisen iso teema kasvuryhmässä on uuvuttavasta suorittamisesta sekä muiden sinua kohtaan asettamista odotuksista luopuminen (jotka molemmat kuluttavat energiaa valtavasti) ja askelten ottaminen kohti sallivampaa, virtaavampaa, oman sydämen tuntuista elämää. 

Uuden ajan hevosnainen -kasvuryhmän hinta & ilmoittautumisohjeet

Hintaan sisältyy kuusi tapaamiskertaa etänä ja paikan päällä, kaksi Kysymyksiä & vastauksia -online-iltaa, henkilökohtaista mentorointia sekä vertaistukea suljetussa Facebook-ryhmässä.

 • Maksettuna yhdessä erässä 920 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kolmessa erässä 3 x 320 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kuudessa kuukausierässä 6 x 165 e (sis. alv 24 %). 

Early Mare -hinta 21.12. mennessä ilmoittautuvalle:

 • Maksettuna yhdessä erässä 875 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kolmessa erässä 3 x 299 e (sis. alv 24 %). 
 • Maksettuna kuudessa kuukausierässä 6 x 152 e (sis. alv 24 %). 

Maksuohjeet saat, kun ilmoittautuminen on tullut perille ja sinut on hyväksytty ryhmään.

Lähde mukaan tälle inspiroivalle matkalle – astu rohkeasti ihmeiden täyttämälle polulle, omalle uuden ajan hevosnaisen polullesi! 

Ilmoittautuminen on avoinna 23.01.22 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Paikkoja on rajattu määrä. Kasvuryhmällä on myös minimiryhmäkoko, joka tarvitaan ryhmän toteutumiseksi. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Jos perut ilmoittautumisesi 23.1.22. jälkeen sitoudut maksamaan ensimmäisen kuukausimaksuerän 165 €. Ilmoittautuessasi sitoudut myös maksamaan kasvuryhmän kokonaisuudessaan, vaikka et pääsisi mukaan kaikille tapaamiskerroille.

Ilmoittaudu näin: Lähetä minulle meiliä peuransola@gmail.com tai laita viestiä yhteyslomakkeen kautta. Kerro lyhyesti itsestäsi ja omasta vaiheestasi. Näin voin varmistua siitä, että kasvuryhmä palvelee sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Meiliä lähetettyäsi olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian, 2–3 arkipäivän kuluessa.

Jos kuulet kutsun sydämessäsi, älä epäröi laittaa viestiä. Tai vaikka epäröisit, toimi silti. Etenkin, jos ajatus ryhmästä jännittää, mutta jokin sisimmässäsi sanoo, että “tämä on minun juttuni”, niin luota intuitioosi. Jännitys on monesti hyvä kompassi sille, että olemme kulkemassa kohti kutsumustamme ja sitä syytä miksi olemme täällä, tässä ajassa. Ota se pieni askel kohti sydämesi tietä!

Voit myös vapaasti kysyä mitä tahansa sinulla heräsi kasvuryhmään liittyen meilitse peuransola@gmail.com tai puhelimitse 040 140 1181. Aina en pysty vastaamaan puhelimeen, joten laita tekstari, niin soitan sinulle takaisin. Autan sinua mielelläni!