Uuden ajan hevosnainen -kartoitus

Askelmerkkejä ja vahvistusta uuden ajan hevosnaisen matkallesi

Tässä intuitiivisessa kartoituksessa katsomme elämäntehtäviäsi, lahjojasi, sekä haasteitasi peilaten tähän hetkeen. Tutkimme myös uskomuksiasi sekä teemme katsauksen mahdollisiin aiempien elämiesi tapahtumiin, jotka kenties vaikuttavat jollakin tavoin nykytilanteeseesi. Jos kuljet polkuasi yhdessä hevosystävän kanssa katsomme samalla mitä kenties olette oppimassa yhdessä, sekä tuomassa tähän aikaan. Käymme myös läpi yhteisiä lahjojanne sekä haasteitanne. Tämä monesti avaa ymmärrystä ja syventää yhteyttä.

Kartoituksen pääasiallinen tehtävä on vahvistaa oman sydämesi voimaa, jotta voit kulkea entistä täydemmin itseesi uskoen omalla uuden ajan hevosnaisen polullasi ja luoda inspiroivia asioita sydämestäsi käsin ilman, että muiden vaatimukset ja odotukset siitä kuinka sinun tulisi toimia vaikuttavat sinuun. Kun saat tukea omiin teemoihisi, vaikuttaa se myönteisesti myös hevosystävääsi, sillä hevoset aistivat tunteemme ja energiamme herkästi. Omaa itsetuntemusta vahvistava työ on kaunein lahja mitä voit itsellesi sekä hevosystävällesi antaa.

Kartoitus on yhdistelmä energiahoitoa sekä selvänäköistä katselmusta. Kartoituksessa saat myös vinkkejä tilannettasi tukevista kukkatipoista, yrteistä, kristalleista, symboleista, eteerisistä öljyistä sekä homeopaattisista lääkeaineista. Nostan myös Hevonen oppaana ihmisyyteen -kortin uuden ajan hevosnaisen polkusi tueksi.

Voit tilata kartoituksen kirjallisena meilitse tai kartoitus voidaan käydä videovälitteisesti / paikan päällä luonani Espoossa. Kartoituksen aika 45 minuuttia, jos valitset muun kuin kirjallisen kartoituksen.

Kartoituksen hinta:

75 € (sis. alv 24 %)

Tilaa kartoitus: peuransola@gmail.com / yhteydenottolomakkeella tai osta kartoitus suoraan verkkokaupastani.