True colors -energiamuotokuvat

Energiamuotokuva on värien taikaa ja sydämen alkemiaa!

Maalaan energiamuotokuvia ihmisistä ja eläimistä. Lisäksi luon energiamuotokuvia henkimaailman puolelle siirtyneistä rakkaista. Tilaustyönä luotu energiamuotokuva on yhdistelmä sielun kuiskauksia, sydämen viisautta ja kunkin ainutlaatuista lumovoimaa. Näen energiat monesti väreinä ja koen, että jokaisella meistä, eläimillä ja ihmisillä, on täysin uniikki energia, aidon itsemme salainen ainesosa, joka kuvastaa luonnettamme, syvintä olemustamme ja sielumme suunnitelmaa. Väreillä on tunnetusti myös terapeuttinen, hoitava vaikutus. Samoin luonnossa väreillä on oma, tärkeä merkityksensä. Töideni kautta haluan ilmentää ihmisluonnon ja sieluitsemme taianomaisuutta sekä eläinten huikeaa viisautta!

Energiamuotokuva on ihana kompassi oman Sydämen tiellä, sillä se toimii muistuttajana energiasi voimasta, mahdollisuuksista sekä sielusi suunnitelmasta. Energiamuotokuva kirkastaa yksilön ja tilan energioita, vahvistaa omaa voimaa sekä luottamusta siihen, että elämä kantaa. Se on oiva tuki erilaisissa muutoskohdissa, sillä se auttaa vapautumaan vanhasta ja avautumaan uusille seikkailuille!

Energiamuotokuvat joulukuun ajan alkaen 50 €! Miltäköhän esimerkiksi hevosystäväsi tai sinun oma, ainutlaatuinen energiasi – sydämesi maisema näyttää kankaalla?

Energiamuotokuva hoitaa, tukee ja toimii muistuttajana

Teoksen mukana tulee käsin kirjoitettu viesti liittyen taulun syntyyn. Maalatessani käytän myös kukkatippoja: kuulostelen intuitiivisesti mitkä kukkatipat tukevat taulun energiaa ja pirskottelen hieman kukkien kaunista, maagista energiaa kankaalle. Joissakin töissä käytän myös hevosten jouhia, jotka osittain voivat näkyä maalipinnan alta. Kun olen saanut maalauksen valmiiksi, siunaan teoksen tulevaan kotiin rummulla tai äänimaljalla sekä hennolla suihkauksella ruusu / appelsiininkukkavettä. Signeeraan työn aina taakse, jotta teoksen voi asettaa miten päin tahansa ja vaihdella sitä vapaasti.

Asiakkaat ovat kokeneet energiamuotokuvan avaavan, puhdistavan ja harmonisoivan energiaa (sekä kodin, että sen asukkaiden), vaikuttaneen myönteisesti ihmissuhteisiin sekä vahvistaneen ymmärrystä ja yhteyttä perheen eläinystävien kanssa.

Hinnat: Tilaustöiden hinnat riippuvat teoksen koosta sekä pohjamateriaalista (kartonki / kankaalla päällystetty pahvipohja / canvaspohja). Teosten lähtöhintana on 89 € / joulukuun ajan 50 € (pohjana tällöin napakka kartonki 250 g, koko 30,5 x 30,5 cm ). Myös kankaalla päällystetylle pahvipohjalle luodut energiamuotokuvat ovat kevyitä ja monipuolisia käyttää: ne voi kehystää, ripustaa puurimojen avulla seinälle tai asettaa alttaritauluiksi omalle voimapaikalle kotona / tallilla. Lähtöhintana 129 € / joulukuun ajan 80 € (koko 25 x 30 cm). Postituksen sijaan voit myös noutaa taulun maalaisateljeestani Espoosta läheltä Kauklahtea, Espoonkartanon alueelta.

Mahdollisuus myös osamaksuun.

Voit tilata energiamuotokuvan myös erityisesti tukemaan jonkin tietyn huoneen energiaa tai hankkia taidetta tallille tuomaan harmoniaa ja iloa!

Ota yhteyttä, ja kerro tarkemmin toiveistasi.

Voit myös tilata energiamuotokuvan lähettämällä viestin: peuransola@gmail.com

Energiamuotokuva on myös lumoava lahjaidea, hanki lahjakortti kaupastani.

Tutustu myös valmiisiin töihin ja löydä sydäntäsi kutsuva teos Feminine Fierce! & My Magic is real -kokoelmista.

And so the Life flows
And so the Life flows