Terve aggressio elämänvoimaksi-verkkokurssi

Valjasta käyttöösi vihan rakentava puoli ja kulje vahvemmin sydämesi tietä
Hanki kurssi hintaan 149 e.

Haluatko ymmärtää paremmin omaa vihaasi ja suhdettasi siihen?

Haluatko luopua kuormitusta lisäävistä miellyttämisen mekanismeistasi sekä oppia ilmaisemaan tunteesi ja tarpeesi rakentavasti?

Haluatko oppia asettamaan selkeät rajat ja vapautua elämään täydesti itsesi näköistä elämää?

Terve aggressio elämänvoimaksi -verkkokurssi auttaa sinua tässä

kurssin avulla ymmärrät

Kuinka muiden miellyttäminen vaikuttaa elämänlaatuusi heikentävästi ja kuinka voit oppia siitä pois
Terveen ja tuhoavan aggression erot sekä opit tapoja yhdistyä vahvemmin terveeseen aggressioosi
Kuinka sukusi mallit voivat heijastua siihen, miten olet oppinut suhtautumaan vihaan sekä kuinka voit vaikuttaa tähän
Kuinka äitimyytti voi vaikeuttaa yhteyden muodostamista rakentavan aggression voimaan ja kuinka voit vaikuttaa tähän
Miksi lapsesi tai eläinystäväsi voi herättää sinussa itsellesi vaikeita tunteita – etenkin vihaa – ja kuinka voit toimia tällöin
Kuinka oman kasvuhistoriasi kaiut vaikuttavat siihen, kuinka tunnistat tai ilmaiset vihaa
ja mikä arvokkainta - ymmärrät, että

Viha on puolellasi, ei sinua vastaan.

Hanki kurssi hintaan 149 e.

Terve aggressio elämänvoimaksi -verkkokurssi on sinulle, joka

  • haluat ymmärtää kuinka viha voi toimia suojaavana, vapauttavana ja arvokkaana voimavarana elämässäsi

  • haluat oppia ilmaisemaan tunteitasi, tarpeitasi ja toiveitasi rakentavasti

  • haluat luopua elämänvoimaasi kuluttavasta perfektionismista, suorittamisesta ja ylikiltteydestä

  • haluat vapautua vahvemmin Näkyväksi ja nauttia elämästäsi täydesti

  • haluat ymmärtää paremmin miksi kiukkusi voi vyöryä yli (tästä aiheutuu usein häpeää ja syyllisyyttä)

  • haluat oppia ennaltaehkäisemään raivokohtauksiasi ja toimimaan toisin

  • haluat ymmärtää paremmin miksi viha tuntuu tunteelta jota on vaikea ilmaista ja jota kenties olet oppinut välttelemään

  • haluat konkreettisia, hyödyllisiä ja arkeasi helpottavia välineitä vihasi kohtaamiseen

Verkkokurssi tarjoaa elämänvoimaasi vahvistavia avaimia luoda terveempää suhdetta aggressioosi.
Tämä vapauttaa valtavasti energiaa, vahvistaa hyvinvointiasi ja syventää samalla ihmissuhteitasi!

Kurssi auttaa sinua syventämään yhteyttä omiin tarpeisiisi, tunteisiisi ja toiveisiisi.

Tyypillisimpiä merkkejä, jotka voivat viestiä siitä, että aggressio ei ole käytössäsi terveenä elämänvoimana

Koet uupumusta, ahdistuneisuutta ja voimattomuutta
Olet jatkuvasti ärtynyt ja kiukkuinen
Kärsit masennuksesta tai vaivut herkästi apatiaan
Olet joko yli- tai alivirittyneessä tilassa ja kehosi oireilee (esim puristus palleassa / rintakehässä tms)
Saat yhtäkkisiä raivokohtauksia – kuppi menee niin sanotusti nurin tai viha patoutuu sisääsi
Sinun on vaikea tunnistaa omia tarpeitasi ja toiveitasi – olet niin tottunut laittamaan muut etusijalle
Tunnet irrallisuutta ja merkityksettömyyttä
Koet, että sinun täytyy olla aina kiva kaikille ja tunnet häpeää vihastasi
Pelkäät konflikteja ja sitä, ettet osaa toimia ristiriitatilanteissa

Kun terve aggressio ei ole käytössä sanomme aina joojoo silloinkin, kun meidän tulisi sanoa ei. Tämä aiheuttaa ongelmia emotionaalisella ja fyysisellä tasolla sekä luo epäterveitä ihmissuhdedynamiikkoja.

Hanki kurssi hintaan 149 e.

faktaa verkkokurssista

kurssin osto

Saat oman salasanan alustalle ostaessasi verkkokurssin. Salasana sekä linkki kurssialustalle ovat kuitissa. Salasanasi on henkilökohtainen pääsylippusi verkkokurssille eikä sitä saa jakaa eteenpäin. Luonnollisesti materiaali on myös Copyright-suojattu eikä sitä saa jakaa tai näyttää ulkopuolisille.

kurssi alkaa

Voit hankkia kurssin koska tahansa, sillä se on itseopiskeltava. Moduleja on yhteensä kolme ja ne sisältävät tietoa, harjoituksia sekä meditaatioita.

kurssin hinta

Verkkokurssin hinta on 149 € (sis. alv 24 %)

kurssin kesto

Voit opiskella kurssia siinä rytmissä kuin haluat, materiaali säilyy kurssialustalla 30.9. asti.

modulit

Terve aggressio elämänvoimaksi -verkkokurssi koostuu kolmesta erillisestä modulista. Kurssi vahvistaa omaa voimaasi sekä auttaa sinua luomaan rakentavaa ystävyyssuhdetta vihaasi. Elämästäsi tulee kevyempää kulkea ja ihmissuhteesi selkiytyvät. Alat vahvemmin seistä itsesi puolella ja opit sanoittamaan tunteesi ja tarpeesi ajoissa, jotta viha ei suotta muodosta patoa sisimpääsi ja käänny sisäänpäin tai ryöppyä ympäristöösi haitallisesti. Jokainen moduli sisältää psykoedukaatiota, vahvistavia tehtäviä sekä mielikuvaharjoituksen / meditaatiomatkan. Lisäksi saat tueksesi yksinkertaisen, voimauttavan Terve aggressio elämänvoimaksi -prosessin. Prosessia hyödyntämällä tulet huomaamaan, kuinka arkesi helpottuu ja värit palaavat elämääsi kirkkaampina. Astut vahvemmin oman elämäsi pääosaan – näkyväksi aitona Sinuna.
naisen raivon monet kasvot

naisen raivon monet kasvot

Avarrat ymmärrystäsi naisen aggression tabuluonteisuuden syistä sekä taustoista ja uskomuksista aggression takana. Ymmärrät paremmin epäterveen aggression muotoja, kuten naisille tyypillistä passiivisaggressiivisuutta, tiedostat äitimyytin vaikutuksia sekä omia aggressioon liittyviä mekanismejasi.
rakentava ja tuhoava voima

rakentava ja tuhoava voima

Tiedostat tuhoavan ja terveen aggression erot ja vahvistat yhteyttä terveeseen aggressioosi. Tunnistat, kuinka sukusi ja kasvuperheesi mallit ovat vaikuttaneet omaan vihasuhteeseesi. Vapaudut menneen kahleista ja otat oman voimasi takaisin.
kaunis, vapaa, onnellinen

kaunis, vapaa, onnellinen

Opit tunnistamaan ja sanoittamaan paremmin tunteitasi, tarpeitasi ja toiveitasi. Opit asettamaan terveitä rajoja ja näet kirkkaammin, miksi suhde terveeseen aggressioon on ollut sinulle vaikea. Saat tueksesi voimauttavan Terve aggressio elämänvoimaksi -prosessin. Vapaudut käyttämään vihaa hyvänä, arvokkaana voimana elämässäsi

Vihan tunne on usein linkittynyt kierolla tavalla toimintaan, minkä vuoksi voi olla vaikea sallia itsensä tuntea vihaa. Ajatus voi olla: jos annan itselleni luvan olla vihainen, jotain pahaa tapahtuu.

Hanki kurssi hintaan 149 e.

Tutustu verkkokurssin luojattareen, Nonaan

Minua on aina kiehtonut utelias tutkimusmatkailu ihmisyyden äärellä. Taidan olla luonteeltani sellainen oman elämäni Indiana Jones – rakastan seikkailla avarassa ihmisluonnossa ja kulkea omia polkujani. Olen halunnut ymmärtää ihmisyyttä monesta näkökulmasta: olen toiminut Maria Akatemiassa naisten ehkäisevän väkivaltatyön parissa asiakas-, koulutus- ja vaikuttamistyössä, opiskellut kasvatustieteitä ja psykologiaa Helsingin yliopistossa sekä erilaisia holistisia hoitomuotoja vuodesta 2003. Olen 15 vuoden ajan pitänyt lukuisia itsetuntemusta ja intuitiota syventäviä koulutuksia – myös hevosavusteisesti sekä puhunut ja kirjoittanut arvopohjaisen elämän psykologiaan ja ihmisyyden monimuotoisuuteen liittyvistä aiheista. Tämä onkin asia, joka yhdistää kaikkea mitä teen – ihmisyys ja oman ihmisyyden näkyväksi tuominen valoineen ja varjoineen. Omien koulutusteni lisäksi olen luonut yhdessä näyttelijä / vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpään kanssa itsetuntemusta sekä rakentavia vuorovaikutustaitoja vahvistavan Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin. Pidämme Matkalla Näkyväksi -koulutuksia, luentoja sekä key note -puheenvuoroja. Lisäksi minulta on ilmestynyt kirja Hevonen oppaana ihmisyyteen, joka toimii karttakirjana ihmisyyden kasvumatkalla. Eläimet ovat upeita oppaita ihmisluontomme saloihin.

usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä. Verkkokurssilla nimenomaan käydään läpi syitä, jotka liittyvät tähän. Saat vahvistavia välineitä ymmärtää vihaasi ja toimia toisin.
Kyllä hyödyt. Avaan kurssilla nimenomaan tätä asiaa – ymmärrät paremmin miksi viha on sinulle niin häpeällinen tunne. Parasta on, että voit vaikuttaa tähän – muutos on mahdollinen.
Ei ole. Viha on elintärkeä tunne siinä missä muutkin ihmisyyteen kuuluvat tunteet. Ilman sitä emme ole kunnolla elossa. Kurssi auttaa sinua ymmärtämään miksi sinua pelottaa vihan käyttöönotto ja saat konkreettisia välineitä harjoitella yhteyden luomista terveeseen aggressioosi – pienin askelin.
Kyllä voi. Kurssin avulla opit tunnistamaan miksi toimit kuten toimit ja saat välineitä muuttaa toimintaasi. Sen mikä vuorovaikutuksessa on rikkoutunut voi vuorovaikutuksessa eheyttää. Huomioithan kuitenkin, että verkkokurssi ei koskaan voi korvata henkilökohtaista, terapeuttista tukea. Jos olet käyttänyt tai pelkäät käyttäväsi väkivaltaa hevoseesi voit ottaa yhteyttä Maria Akatemiaan tai tiedustella minulta henkilökohtaista tukikeskusteluaikaa: peuransola@gmail.com
Kyllä. Verkkokurssi tarjoaa avaimia ymmärryksen lisäämiseen sekä konkreettisia välineitä muodostaa terveempää suhdetta omaan vihaan. Verkkokurssi ei kuitenkaan koskaan voi korvata terapeuttista, henkilökohtaista tukea. Jos kaipaat akuuttia apua väkivallan kysymyksiin esimerkiksi silloin, kun pelkäät satuttavasi itseäsi tai muita ota yhteyttä Maria Akatemiaan.
Moduleja on kolme. Materiaali pysyy kurssisivustolla syyskuun loppuun asti. Voit siis käydä kurssia siinä tahdissa kuin itse haluat.
Kyllä. Salasana kurssisivustolle on henkilökohtainen pääsylippusi materiaaleihin eikä sitä saa jakaa eteenpäin. Luonnollisesti myös itse materiaali on Copyright-suojattu eikä sitä saa jakaa tai näyttää ulkopuolisille.
Jos et pääse kurssisivustolle, salasanasi ei toimi tms, niin ilman muuta autan sinua mielelläni. Lähetä minulle sähköpostia: peuransola@gmail.com niin selvitetään asia.

Lähde tälle keveyttä ja elämänvoimaa vahvistavalle matkalle - astu näkyväksi ja ala elää täydemmin oman sydämesi näköistä elämää!

Luo rakastava suhde vihaasi

Hanki kurssi hintaan 149 e.
Scroll to Top