Teemaillat / Online

Sinun ja hevosystäväsi elämäntehtävät 16.12.21

Illan aikana pysähdymme kuulostelemaan sinun ja hevosystäväsi elämäntehtäviä. Sitä mitä olette yksin sekä yhdessä valinneet tulla kokemaan ja oppimaan. Tutkimme millaisia yhtäläisyyksiä elämänpoluistanne löytyy ja sitä mikä merkitys tällä kaikella on. Pääset kuulostelemaan toimintatapojanne, reaktiomallejanne, kokemushistoriaanne sekä liittymisen teemaa – kuinka olette tottuneet olemaan yhteydessä maailmaan ja muihin. Millaisia lahjoja teille on annettu ja kuinka ne täydentävät toisiaan?

Ilta sisältää alkurentoutuksen, luento-osuuden, ohjatun avaavan meditaatiomatkan omien ja hevosystäväsi elämäntehtävien äärelle, luovan kirjoittamisen harjoituksen, jota voit hyödyntää matkaeväänäsi myös jatkossa sekä kotitehtävän. Illan tavoitteena on tuoda uutta näkökulmaa sinun ja hevosystäväsi mahdollisiin haasteisiin ja siihen, mitä kaikkea niihin voi liittyä sielunäkökulmasta katsottuna. Tällöin sinun on helpompaa suhtautua haasteisiin lempeydellä ja löytää niihin ratkaisuja (tämä ei toki poista kaikkien tunteiden kohtaamista, päin vastoin). Saat avaimia siihen, kuinka valjastat lahjasi paremmin käyttöösi ja kuinka voit tukea hevosystävääsi, jotta hän rohkenee käyttää omia lahjojaan.

Aika: to 16.12.21 klo 19-21

Paikka: etänä Zoomin kautta – voit osallistua mistä vain

Hinta: 49 € (sis. alv 24 %)

Saat linkin tapahtumaan meilitse iltaa edeltävänä päivänä, kun olet maksanut ostoksesi verkkokaupassa. 

HUOM! Rajattu osallistujamäärä, hanki matkalippusi 14.12. mennessä! Ethän lähetä osallistumislinkkiä eteenpäin. Linkki on henkilökohtainen pääsylippusi tapahtumaan.

Iltaan on myös minimiosallistujamäärä. Jos määrä ei täyty palautan sinulle verkkokaupassa maksamasi summan.