Hevonen oppaana ihmisyyteen -kortit

Vahvistusta sydämesi tielle

Hevonen oppaana ihmisyyteen -viestikortit kuljettavat sinut oman intuitiosi ja sydämesi syvätiedon äärelle. Kortit ovat oiva työkalu myös sinun sekä eläinystäväsi yhteyden vahvistamiseen. Voit käyttää viestikortteja monin eri tavoin tietoisuus-, tunne-, energia-, uni- ja itsetuntemustyöskentelyn tukena. Viestikortteja on yhteensä 44 kpl + infokortti. Ne matkaavat luoksesi kauniissa valkeassa organza-pussukassa, jossa kortteja on myös kätevä säilyttää. Info-kortissa on myös muutamia vinkkejä viestikorttien käyttöön, mutta paras opas on kuitenkin aina oma intuitiivinen viisautesi.

Hevonen oppaana ihmisyyteen -viestikorteissa yhdistyvät oma intuitiivinen taiteeni sekä erilaiset hevosaiheiset kuvat. Materiaali on napakkaa ja hyvin käyttöä kestävää. Tässä toisen painoksen erässä on myös kaunis soft touch -pinnoite, joka tuo kortteihin ripauksen luksusta.

HUOM! KORTIT ON LOPPUUNMYYTY.

Viestikorteista sanottua

Viestikorttien avulla olen saanut vahvistusta sille, että intuitioni on varsin usein oikeassa. Aiemmin en vain ole luottanut siihen. Olen aivan rakastunut näihin kortteihin ja siihen miten kauniit ne ovatkaan!

Minulla on hyvin vaikea elämäntilanne ja näistä korteista olen saanut voimaa ja luottamusta siihen, että kaikki kyllä järjestyy. Tuntuu, että korttien energia jo itsessään hoitaa. Kiitos näistä ihanista lohtua tuovista ja toivoa herättävistä korteista.

Uskomatonta mikä energia näistä korteista välittyykään! Olen käyttänyt kortteja myös hevosystävieni kanssa ja he monesti “imeytyvät” korttien lähelle. Nämä ovat aivan ihanat ja monipuoliset kortit, käytän näitä paljon myös valmennustyössäni!